Vara bărbaţilor: anotimpul când femeile se dezbracă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele sunt mai atrăgătoare vara pentru că au o vestimentaţie lejeră, susţin reprezentanţii sexului tare. Atât bărbaţii care îşi petrec ziua de lucru la birou, cât şi cei care muncesc în spaţii deschise sunt distraşi vara de femeile din jur.

Şoferii sunt înnebuniţi de vestimentaţia femeilor pe timp de vară. Un studiu publicat recent de cotidianul „The Daily Mail" arată că 29% din conducătorii auto de sex masculin se declară distraşi de femei în anotimpul călduros.

Mai citiţi şi:

Persoanele sexy, mai iuţi la ocheade

„Pentru tipii ca mine, de peste 40 de ani, care lucrează toată ziulica şi care nu au timp să iasă prea mult în oraş, vara este un anotimp «glorios», o mare contribuţie aducând-o vestimentaţia femeilor din jurul nostru", spune Stephen Armstrong, un britanic de vârsta a doua, pentru „The Daily Mail".

Bărbatul declară că felul sumar în care sunt „echipate" colegele sale de birou pe timp de vară reprezintă un motiv suficient să se plimbe prin birou şi să se bucure de ceea ce observă. „Să vă spun ce problemă am eu cu soarele," afirmă, la rândul său, un taximetrist. „Femeile sunt problema mea vara. Vin îmbrăcate în felul acela şi nu mă pot concentra la trafic.

Mai ales când plouă vara, nu-mi mai pot menţine privirea la drum", explică el. „Cum să jubilezi când vezi toate aceste minunăţii şi să nu fii arestat", se întreabă un alt bărbat. El mărturiseşte că un prieten de-ai săi i-a împărtăşit sentimentele când discutau despre vară şi despre motivele pentru care era fericit.

„Mi-am dat seama pentru prima oară ce simplu e să fii bărbat şi cât de rapid devenim fericiţi", se amuză britanicul. Un altul se plânge însă că şefii le-au interzis doamnelor din firmă să poarte altceva decât costum pe timpul verii. „Vor veni să măsoare lungimea fustei?", se întreabă el, considerând că vara şi-ar pierde astfel din strălucire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite