Vânzătorii de copii, condamnaţi de consăteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătenii din Ciutureşi (judeţul Bacău) îi condamnă la scenă deschisă pe cei doi bărbaţi care şi-au vândut pentru 12.000 euro copiii unor presupuşi traficanţi de organe, în fapt poliţişti sub acoperire.

„Sunt cei mai beţivi, hoţi şi puturoşi oameni pe care îi cunosc. Toată viaţa au trăit numai pe spinarea copiilor, iar acum au ajuns să îi vândă ca pe vite”, a spus Anica Apăvăloaiei, iar ceilalţi vecinilor au încuviinţat aproape în cor. Preotul satului, Marian Vătămănescu, spune că unul dintre copiii oferiţi spre vânzare nu era fiul natural al lui Benone Păvăloaie, care ar fi vrut să scape de el. „El avea  şase copii, dar doi nu erau ai lui şi nu-i avea la inimă”, spune preotul.

„Nour a vrut să mai vândă un copil“

Cât despre celălalt bărbat care voia să-şi vândă copilul, Costel Nour, cei care îl cunosc spun că ar mai fi încercat o dată. „Acum trei ani a vrut sa-l dea pe unul dintre copii tot unor străini, dar atunci a picat intelegerea”, povesteşte Gheorghe Nour, fratele arestatului.

„M-a drogat cu 200 de Alexandrion“

Soţia lui Nour, Doina, spune că sunt oameni săraci şi li s-a întins o cursă. „A venit o femeie de la Bucureşti cu soţul ei şi a zis că are nevoie de un copil care să pască oile, apoi a zis că vrea să înfieze. S-a aruncat în braţele soţului ei şi a început să plângă că ea nu poate să faca copii şi pe mine m-a impresionat”, povesteşte Doina Nour.

Femeia mai spune că bărbatul ei s-a dus cu străinii să facă actele, dar s-a întors şi i-a spus că de fapt lor le trebuie un rinichi. „Eu n-am vrut la început, dar m-a drogat cu 200 de Alexandrion şi atunci am semnat”, adaugă Doina Nour. Atât soţul acesteia, cât şi Benone Păvăloaie, riscă până la 15 ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite