Vadim, apărat de subalterni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PRM,europar­la­mentarul Corneliu Vadim Tudor, este aşteptatat, astăzi, la Parchetul General pentru a i se aduce oficial la cunoştinţă acuzaţiile de ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele PRM Marius Marinescu şi de avocata Mariana Ştefan.

Marinescu a dat, ieri, o declaraţie de martor în care a povestit despre incidentele de la evacuarea sediului PRM, de la 4 ianuarie 2011, când Vadim i-a ameninţat şi i-a jignit pe executorul judecătoresc Paula Daniela Şomâldoc şi pe poliţiştii care o însoţeau. Marinescu şi-a apărat şeful şi a arătat procurorilor că Vadim ar fi fost provocat, motiv pentru care „a ajuns să aibă mâna în ghips".

Nervos de evacuarea ziariştilor

Vicepreşedintele PRM a adăugat că ar mai fi fost loviţi şi generalul Marcu Tudor şi Bebe Ivanovici, care au fost şi spitalizaţi, precum şi alte două persoane. Şi vicepreşedinte PRM Codrin Ştefănescu i-a luat apărarea şefului său în faţa procurorilor, când a fost audiat ca martor.

El a declarat că Vadim s-a enervat atunci când forţele de ordine au decis „ilegal" evacuarea presei din sediul partidului. La dosarul liderului PRM au fost ataşate 14 rapoarte ale poliţiştilor prezenţi la evacuare din care reiese că Vadim a ameninţat „în mod direct" executorul judecătoresc şi poliţiştii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite