VIDEO Un dresor ucrainean a fost atacat de lei în timpul unui spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre lei îl muşcă pe dresor de mână de câteva ori / sursa foto: vancouversun.com
Unul dintre lei îl muşcă pe dresor de mână de câteva ori / sursa foto: vancouversun.com

Un dresor ucrainean a fost atacat de lei în timpul unui spectacol de circ desfăşurat recent. Incidentul a fost filmat de un cuplu american, iar imaginile au ajuns la canalul de televiziune CBS.

Ţările din fosta Uniune Sovietică au o tradiţie a spectacolului de circ, care merge cel puţin 100 de ani înapoi. Dar, sâmbătă, în cadrul unui spectacol de circ a avut loc un incident nefericit, notează CBS News. Dresorul Oleksie Pinko este atacat de lei, în timp ce acesta incearca sa se apere cu o bară de metal, arată imaginile, care sunt de-a dreptul şocante. 

Înainte ca angajaţii circului să-l stropească cu furtunul cu apă, unul dintre lei îl muşcă pe dresor de mână de câteva ori. Potrivit declaraţiilor martorilor, leii continuau să-l atace pe Pinko, în ciuda loviturilor cu bare de metal pe care le încasau de la angajaţii circului sau a jetului de apă din furtun. Mulţimea era cuprinsă de teroare.

Americanul Doug Shepard, cel care a filmat incidentul, se afla cu familia la spectacol. Potrivit CBS, la un moment dat ca leul ar fi incercat să sară din arenă în public, însă nu a putut din cauza gardului de protecţie.

Mi-am luat fetiţa de mână şi am încercat să fug, când am văzut că leii voiau să ajungă la noi, a declarat Masha Shepherd, soţia lui Doug, pentru CBS.

Dresorul a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost operat. În prezent, starea sa de sănătate este stabilă.

Vă avertizăm că imaginile sunt violente!

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite