VIDEO Udrea: Am această bucurie - este printre puţinele bucurii pe care le am - a hainelor pe care le port

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a vrut să lămurească, marţi, la postul B1 TV, problema hainelor pe care le poartă. Aceasta a discutat despre pasiunea sa pentru produsele vestimentare dar şi despre celebra sa rochie care a făcut vâlvă zilele aceastea.

Elena Udrea i-a dezvăluit jurnalistului Ion Cristoiou că a intenţionat să vină în platoul emisiunii "Evenimentul zilei" îmbrăcată în rochia care a stârnit atât de mult interes.

"Să ştiţi că am vrut să fac o glumă să îmbrac această rochie ce a născut atâtea controverse, atâtea dezbateri, dar m-am gândit totuşi că aş exagera cu gluma, aşa că am abandonat ideea", a declarat ministrul.

Udrea a motivat pasiunea sa pentru haine ca fiind singura bucurie pe care o are, neavând copii şi nici alte hobbyuri.

"E o nebunie întreagă, discutăm despre hainele, rochiile Elenei Udrea, pantofii Elenei Udrea, genţile Elenei Udrea, de ani de zile. (...) Am această bucurie, este printre puţinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când", a precizat Elena Udrea.

Ea a adăugat că a avut bucuria de a purta haine noi şi elegante de pe vremea când locuia cu părinţii săi.

"Vreau să vă spun că la fel se întâmpla şi când eram la mama acasă şi, deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, haine elegante o aveam şi atunci", a spus Udrea.

Rochia Dolce&Gabbana, care costă 900 de euro, “este un cadou din partea soţului”, a clarificat ministrul.

Elena Udrea a subliniat că din cauza programului aglomerat nu a putut să îşi organizeze o vacanţă în compania soțului, omul de afaceri Dorin Cocoș, iar acesta cunoscându-i slăbiciunea pentru articolele vestimentare i-a dăruit rochia.

Ea a menţionat că nu crede că trebuie să-şi ceară scuze în faţa nimănui pentru faptul că îi place să se îmbrace în aşa fel încât să se simtă bine şi a precizat că recunoaşte, "în sfârşit", că femeile sunt discriminate în politică.

"Nu poţi să vorbeşti despre ţinutele unei femei politician în condiţiile în care la un bărbat niciodată nu analizezi asta, adică nu se discută despre ce haine poartă un lider politic bărbat", a adăugat Elena Udrea, care a precizat că hainele bărbaţilor sunt la preţuri cel puţin egale cu rochiile femeilor politician.

Află de pe forbes.ro ce afaceri are Elena Udrea şi Dorin Cocoş şi la ce avere au fost evaluaţi în Top 500 Miliardari

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite