VIDEO Bernard Madoff, cel mai mare escroc de la bursă, şi soţia sa au încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruth Madoff, soţia renumitului escroc Bernard Madoff condamnat la închisoare în Statele Unite pentru desfăşurarea unei scheme piramidale, a declarat că ea şi soţul ei au încercat să se sinucidă împreună înainte ca acesta să fie condamnat la 150 de ani de închisoare.

Bernard Madoff este considerat cel mai mare escroc de bursă din istorie după ce a înşelat circa trei milioane de oameni timp de două decenii prin intermediul celebrei firme de brokeri, investiţii şi consiliere financiară Bernard L şi a creat un prejudiciu de 65 miliarde de dolari.

Ruth Madoff a povestit pentru CBS cum a încercat să se sinucidă, alături de soţul său, înainte ca acesta să fie condamnat la 150 de ani de închisoare.

"Nu ştiu a cui a fost ideea, dar am decis să ne sinucidem pentru că ceea ce s-a întâmplat a fost îngrozitor", a povestit Ruth Madoff. "Am primit apeluri telefonice oribile. Mesaje de ură, care depăşeau orice şi am spus: Nu pot să mai continui aşa", a explicat ea.

Aşa că Ruth şi soţul ei, Bernard Madoff, au luat un pumn de pastile, unele dintre ele Ambien (sedativ) şi posibil Klonopin (anticonvulsivant). Ea îşi aminteşte că nu a băut alcool de teamă să nu vomite. "Nu mai ştiu câte am luat. Am înghiţit tot ce aveam, iar el a luat mai multe", a declarat ea.

Era ajunul Crăciunului, afirmă aceasta, adăugând că pastilele nu au funcţionat. "Am luat pastile şi ne-am trezit a doua zi ... A fost un gest impulsiv şi sunt bucuroasă că ne-am trezit", a adăugat ea.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite