VIDEO Australia: Un copil supravieţuieşte după ce a fost călcat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Australia: Un copil supravieţuieşte după ce a fost călcat de tren
VIDEO Australia: Un copil supravieţuieşte după ce a fost călcat de tren

Un copil de numai şase luni a supravieţuit în mod miraculos, după ce a fost călcat de un tren în Australia. Căruciorul în care se afla bebeluşul a alunecat de pe peron şi a căzut pe şine chiar înainte de intrarea trenului în staţie, transmite Sky News.

Accidentul a avut loc în staţia de metrou Ashburton, într-o suburbie din Melbourne şi a fost suprins de camerele de supraveghere. Mama copilului a scăpat căruciorul din mână, acesta alunecând pe şinele de cale ferată cu o fracţiune de secundă înainte de intrarea metroului în staţie.

Au fost clipe de groază pentru mamă şi călătorii care aşteptau trenul pe peron, dar şi mai ales pentru pasagerii trenului şi şoferul care conducea vehiculul, care au văzut cum căruciorul este târât mai mult de 30 m.

Potrivit cotidianului australian Herald Sun, trenul avea a viteză de 35 km/h. Imediat ce s-a oprit, oamenii au sărit în ajutorul copilului şi l-au scos de sub tren. Copilul a fost transportat la spital, medicii constatnd că nu are decât un cucui.

Dr. Jon Wright  a declarat că micuţul avea nevoie de mâncare şi de un somn bun:

Din fericire, copilul a fost prins în căruciorul său, lucru care probabil că şi l-a salvat. Cred că este extrem de norocos,
a declarat medicul.

Compania feroviară australiană a lansat recent un program de informare prin care atrage atenţia părinţilor să aibă grijă de copii în gări şi în apropierea liniilor de cale ferată.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite