VIDEO - O şoferiţă din Carolina de Nord şi-a filmat propriul accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wendy Cobb se afla la volanul maşinii ei şi filma două camioane care se întreceau pe autostradă, când o scândură de doi metri i-a perforat parbrizul automobilului pe care îl conducea. Înregistrarea a ajuns pe Youtube şi în doar câteva zile a adunat peste un milion de vizualizări. Din fericire, femeia a scăpat nevătămată din accident.

image

Şoferiţa în vârstă de 40 de ani călătorea singură pe autostrada din Shelby, Carolina de Nord şi filma cele două camioane cu intenţia de a trimite înregistrarea firmelor care deţin cele două vehicule. Deodată, o bucată de lemn uitată la marginea drumului îi sare în faţa maşinii şi intră direct în parbriz. Clipul durează doar 40 de secunde şi este una dintre cele înfricoşătoare înregistrări care surprind imagini ale unui accident.

Accidentul a avut loc pe 1 aprilie, motiv pentru care nu au lipsit cei care au comentat pe YouTube că filmul ar fi un trucaj. Drept urmare, şoferiţa nu mai permite postarea de comentarii. "Credeţi sau nu, întâmplarea este reală. Mi s-a părut o doză incredibilă de realitate pe care oamenii ar fi şocaţi să o vadă. Nu a fost o farsă de 1 aprilie. Chiar s-a întâmplat, iar eu nu am păţit nimic", a spus Wendy Cobb.

Povestea ei a fost confirmată şi de poliţia locală.

Camionul din faţa mea a lovit scândura, care a fost azvârlită către mine. Îmi dau seama cât de norocoasă am fost. Nici maşina nu prezintă daune mari. Nu ştiu de ce nu am plâns, înjurat sau ţipat, probabil eram în stare de şoc. De-abia am reuşit să sun la 911", a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite