VIDEO Un motociclist arădean s-a filmat în timp ce mergea cu peste 280 de kilometri pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un motociclist arădean s-a filmat în timp ce mergea cu peste 280 de kilometri pe oră
VIDEO Un motociclist arădean s-a filmat în timp ce mergea cu peste 280 de kilometri pe oră

Un tânăr care care se prezintă în filmuleţ G. NSK a postat pe internet un filmuleţ în care apare conducând cu viteză excesivă printre maşinile aflate în trafic.

Citiţi despre alte cazuri de şmecheri vitezomani::

Timişoara: Moartea vine pe două roţi cu sute de cai putere pe şoselele din Banat

Timişoara: VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă

Timişoara: VIDEO Şmecher cu BMW urmărit de Poliţie cu 215 km/h pe şoseaua către graniţa cu Ungaria

Timişoara: VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h

Filmuleţul cu motociclistul vitezoman a fost postat ieri pe site-ul www.220.ro. În imagini apare un tânăr fotografiat lângă un motor, după care apare motociclistul în trafic însoţit de mesajul: „să-i dăm drumul că nu mai am stare”. După ce a demarat în trombă, motorul a ajuns în scurt timp la peste 280 de kilometri pe oră, apărând totodată şi mesajul: „şi mai mergea, dar de unde drum bun”.

Imaginile mai arată cum tânărul merge cu viteză şi depăşeşte tot ce-i iese în cale, filmând în acelaşi timp kilometrajul. Totul în timp ce de pe contrasens circulă camioane şi alte maşini. Revolta şmecherului vitezoman împotriva drumurilor proaste continuă. „Uitaţi-vă şi voi ce drumuri avem. Nu poate omul să meargă normal cu o singură mână la 290 km/h, de fapt eu am reuşit”, este mesajul postat de vitezoman.

În ciuda vitezei cu care circulă pe şosele motociclistul este totuşi optimist. În finalul filmuleţului tânărul a postat un mesaj prin care îi asigruă pe vizitatorii filmuleţului că îl vor revedea. „O să ne revedem curând. Până atunci G. NSK vă salută”, este mesajul din finalul postării.

În numai o zi de la postare imaginile au fost vizualizate de peste 7.000 de persoane dintre care aproximativ 200 au lăsat un mesaj, majoritatea blamând astfel de acţiuni incoştiente. „Cică să te asiguri înainte să virezi sau înainte să ieşi în şosea. Păi dacă vine unul ca el cu 300 poţi să stai şi cu binoclul că tot aia se întâmplă. Respect motocicliştilor, dar nu celor ca el care fac tot prostul renume”, a comentat Welder pe 220.ro.



Efectele inconştienţei pe motor face victime:

Doi tineri au murit anul trecut după ce s-au ciocnit încercând să treacă în viteză unul pe lângă celălalt. Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a oraşului, unde asfaltul a fost turnat, dar drumul nu a fost deschis circulaţiei:

image
image
image



Un alt accident a avut loc recent în zona centrală a Timişoarei. Un motociclist a intrat în două maşini. Din fericire motociclistul a scăpat cu viaţă, dar s-a rănit şi a distrus motorul:

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite