VIDEO Un tată devine erou naţional, după ce îşi răzbună fiica molestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lituanianul Drasius Kedys, în vârstă de 37 de ani, care a împuşcat mortal un judecător şi un politician pentru că i-au molestat fiica de numai patru ani, a devenit un erou naţional, după ce a fost dat în urmărire generală, scrie cotidianul Scotsman.

Bărbatul i-a împuşcat pe cei doi, luni, după ce poliţiştii au refuzat să ia în considerare cazul copilului său molestat. Dat în urmărire generală, Keyds a devenit un adevărat erou pe reţelele de socializare Facebook şi YouTube, unde sute de mii de fani din întreaga lume i-au oferit suportul.

Eşti un erou pentru noi. Ai făcut doar ceea ce era drept, se arată într-un mesaj postat pe site-ul social Facebook.

Totul a început acum un an, când fiica sa, Deimantela, s-a întâlnit cu judecătorul Jonas Furmanavicziusa şi cu purtătorul de cuvânt al parlamentului, Andrius Us, cu ajutorul logodnicei tatălui său. Cei doi ar fi violat-o şi abuzat-o pe fetiţă, care ulterior i-a povestit tatălui ei ce s-a întâmplat.

La mai bine de un an după eveniment, cercetările poliţiei au eşuat, sub pretextul că nu există probe suficiente pentru a continua cazul.

Tatăl fugar a primit oferte de găzduire din ţările vecine, precum Polonia, iar fanii au creat căni şi tricouri cu imaginea lui în semn de prețuire.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite