VIDEO Boris Elţîn s-ar fi îmbătat la Washington şi a ieşit în chiloţi să ia un taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Boris Elţîn s-ar fi îmbătat la Washington şi a ieşit în chiloţi să ia un taxi
VIDEO Boris Elţîn s-ar fi îmbătat la Washington şi a ieşit în chiloţi să ia un taxi

Fostul preşedinte american Bill Clinton povesteşte într-o carte scrisă de biograful său, Taylor Branch, că fostul preşedinte rus Boris Elţîn (1991-1999) s-a îmbătat atât de rău în timpul unei vizite la Washington încât a fost găsit în boxeri, pe bulevard, încercând să ia un taxi. Primul preşedinte al Rusiei voia o pizza.

Citiţi şi:


Biografia intitulată "The Clinton Tapes: Wrestling History with the President" are 700 de pagini şi conţine peste 70 de interviuri luate lui Bill Clinton în perioada 1993-2001, potrivit NYTimes.

Într-una dintre discuţii, Clinton i-a spus lui Branch că în timpul vizitei lui Elţîn din 1995 a primit o atenţionare din partea serviciilor secrete.

Elţîn ieşise într-o noapte din Blair House, reşedinţa oficială de stat pentru invitaţii preşedintelui Statelor Unite şi s-a dus în stradă fără să fie observat de serviciile secrete care păzeau reşedinţa. Elţîn a fost găsit beat, în boxeri, încercând să prindă un taxi, ca să meargă să-şi cumpere o pizza.

În seara următoare, Elţin s-a îmbătat din nou şi a coborât în subsolul casei Blair, unde un gardian l-a luat drept un intrus beţiv.


  • Boris Elţin a murit în 2007, la vârsta de 76 de ani, în urma unui atac de cord şi a fost perceput ca fiind un mare consumator de băuturi alcoolice.
  • Una dintre situaţiile memorabile pe seama cărora presa a speculat apetitul lui Eltin pentru alcool s-a petrecut în timpul unei vizite a liderului rus la Stockholm, în 1997: Elţîn a început să spună lucruri fără niciun sens În timpul unui discurs. După ce a început să explice de ce chiftelele suedeze îi amintesc de chipul legendarului tenismen Bjorn Borg, Elţîn şi-a pierdut echilibrul şi era aproape să cadă de pe podium.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite