VIDEO Victimele tragediei de la Chişinău se află, în continuare, în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Victimele tragediei de la Chişinău se află, în continuare, în spital
VIDEO Victimele tragediei de la Chişinău se află, în continuare, în spital

În urma unei explozii produse la Chişinău, pe 14 octombrie, peste 40 de persoane au fost rănite şi internate în spital. Conform Unimedia.md, la această oră, 12 persoane sunt încă internate în spitalul din capitala Republicii Moldova.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa externării pacienţilor, spunând că „încă este prea devreme să ne pronunţăm asupra plecării din spital”. Conform cadrelor medicale, „mai devreme de şase săptămâni nici nu se pune problema externării, pentru a se evita eventuale complicaţii”.

Explozia de la Chişinău a avut loc pe 14 octombrie în timpul unui concert susţinut de Ştefan Bănică jr, atunci când o grenadă ofensivă de tip RG-42 a explodat la câteva sute de metri de scenă, pe o stradă laterală. Autorităţile susţin că a fost vorba de un act terorist.

Mai citiţi şi:


Unul dintre pacienţii internaţi în spital , lovit în explozia din 14 octombrie a declarat că doreşte sp ă plece cât mai repede acasă. „Sunt lovit la ambele picioare şi la ochi. Sper să am parte de sănătate şi să fiu externat cât mai repede, chiar dacă medicii au spus că trebuie să mai aşteptăm”, a explicat tânărul de 21 de ani, citat de Unimedia.md.

O altă pacientă lovită în explozia de la Chişinău a precizat că încă mai resimte durerile din timpul actului terorist. „Mă doare tot corpul, nu pot merge, nu mă pot mişca. Am încercat să mă mişc, dar corpul parcă nu mă ascultă. M-am lovit la piciorul stâng, la şold. Sper să fie totul bine”, a adăugat tânara.

Iată, mai jos, declaraţiile pacienţilor internaţi în spital:


Sursa video: unimedia.md

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite