VIDEO Gorbunov: Veniţi la Aiud, să vedeţi la câte abuzuri sunt supus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serghei Gorbunov, cetăţean moldovean,  a declarat astăzi, la Deva, că este supus abuzurilor în penitenciar. El a făcut această afirmaţie înainte de începerea sedinţei de judecată în procesul în care este acuzat că l-a tâlhărit pe patronul unei case de schimb din Deva.

Mai citeşte şi:
Hunedoara: UPDATE (VIDEO) Judecarea lui Gorbunov, reprogramată din lipsa banilor
Procurorul din cazul Gorbunov a fost exclus din magistratură
Braşov: Parchetul General efectuează cercetări în cazul Gorbunov
Judecătoarea lui Gorbunov, exclusă din magistratură
Gorbunov: „Ei primesc grade, eu primesc anii“

"Veniţi la Aiud, să vedeţi acolo la câte abuzuri sunt supus”, a spus Gorbunov.

Reamintim că, Serghei Gorbunov mai este suspectat că ar fi unul dintre autorii dublului asasinat comis la sfârşitul lunii ianuarie la o casă de schimb valutar din Braşov. La 29  ianuarie, două persoane au fost împuşcate şi o alta rănită în faţa unei case de schimb valutar din Braşov.

Gorbunov este acuzat că, în data de 8 aprilie 2003, împreună cu un complice, l-a jefuit pe omul de afaceri  Sorin Dumitreasă. Cei doi l-ar fi aşteptat pe patronul casei de schimb valutar în scara blocului în care locuia. Procurorii susţin că Dumitreasă ar fi fost lovit în cap cu un levier, de către Gorbunov. Motivul l-ar fi repretentat o borseta înn care omul de afaceri avea aproape 70.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe Gorbunov pe baza unor probe ADN.

La cinci ani după comiterea tâlhăriei, în iunie 2008, Gorbunov a fost trimis în judecată. Între timp, el fusese eliberat condiţionat pentru trei luni din Penitenciarul de la Craiova, pentru a se opera de glaucom.

La începutul lunii februarie, Sorin Dumitreasă a declarat că agresorii ar fi acţionat la pont şi că este posibil ca jaful să fi fost comandat, iar cetăţeanul moldovean să fi fost un simplu executant, transmite NewsIn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite