VIDEO Tupeul de puştan, mortal la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Tupeul de puştan, mortal la volan
VIDEO Tupeul de puştan, mortal la volan

În ultima săptămână şoferii tineri şi agresivi în trafic au provocat moartea a cel puţin zece persoane. Un altul, cu acelaşi temperament, a agresat trei ziarişti. Prietenul beizadelei de mall, Sebastian Pârvu (18 ani), aflat la înmormântarea celor două majorete ucise săptămâna trecută, a lovit şi a înjurat trei ziarişti.

Citeşte şi:

Timişoara: Supravieţuitorul carnagiului din Banat, operat timp de patru ore

VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa
Timişoara: Bănăţenii sunt îngroziţi de accidentul cu şase morţi provocat de vitezomanul ucigaş
EXCLUSIV / Procurorii au deschis dosarul penal al vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat

Două fete au scăpat, printr-un joc al destinului, din maşina morţii condusă de vitezomanul ucigaş

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)
Instructorul vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat este şocat


Sebastian Pârvu, fost coleg de clasă cu cele două fete şi cu Claudiu Hauptmann,  a vrut să-i ia aparatul de fotografiat ziaristei de la „Adevărul” din Reşiţa, a îmbrâncit-o, a înjurat-o şi a scuipat-o.

Sub pretextul că a fost trimis de tatăl Adelinei Ardelean, una dintre fetele decedate, tânărul a sărit şi la celălalt ziarist reşiţean de la „Adevărul” şi i-a rupt haina. „I-am atras atenţia că ceea ce facem nu este ilegal, dar tânărul şi-a păstrat atitudinea”, a spus Valentin Popovici, corespondentul postului Antena 1, agresat şi el. Cei trei au depus, ieri, plângere la adresa tânărului la Poliţia din Caraş-Severin.

„Bănuieşte ce s-a întâmplat”

Claudiu Hauptmann, şoferul care a provocat moartea a şase persoane săptămâna trecută, se află în continuare la Spitalul din Timişoara. „Este foarte afectat. Nu pare că ştie ce s-a întâmplat, dar eu zic că bănuişte. Comunică doar cu familia”, a spus una dintre asistentele care îl îngrijesc pe tânăr.

image

BMW-ul în care erau cei patru hunedoreni a fost complet distrus

Tânărul are piciorul stâng rupt şi alte fracturi ale claviculei. „Starea sa de sănătate este stabilă. Îşi revine şi este în afara oricărui pericol”, a spus medicul Florin Bârsăşteanu, directorul Spitalului Judeţean Timişoara. Celălalt tânăr care a supravieţuit accidentului, Cristian Budaci (17 ani), este internat la Casa Austria din Timişoara. „Starea lui este stabilă. Pentru că are mai multe fracturi, este posibil să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale”, a spus medicul Marian Gambrea. 

Sat îndoliat după moartea a patru tineri

Agresivitatea la volan a dus la moartea a altor patru tineri, din Hunedoara. Valentin Lupuţ (20 de ani), Daniel Hotăraş (22 de ani), Maria Vasilică (20 de ani) şi Cătălin Murg (20 de ani) au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN7, în apropiere de localitatea Mintia. Potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei, şoferul, Valentin Lupuţ, a pierdut controlul direcţiei, a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR.

Tinerii voiau să ajungă la un club din Deva. Părinţii copiilor sunt răpuşi de durere. Daniel Hotăraş se întorsese sâmbătă din Italia, după ce a muncit în construcţii un an şi jumătate. „A muncit pentru acea maşină şi s-a întors acasă cu ea adusă pe trailer, pentru că nu avea încă permis”, a spus, ieri, Viorica Hotăraş.

image

În drum spre nuntă, loviţi de tren



Ionuţ Marchian (23 de ani) şi Gheorghe Obrejan (16 ani) din localitatea Veştem, judeţul Sibiu, au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de trenul accelerat Budapesta-Braşov.

Tinerii se grăbeau să ajungă la o nuntă, iar la trecerea la nivel cu calea ferată şoferul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase care anunţau venirea trenului. Maşina a fost lovită în plin şi târâtă aproape un kilometru pe calea ferată. În urma impactului, locomotiva trenului a fost înlocuită, iar călătorii au ajuns la destinaţie cu aproape două ore întârziere.

Dintr-un cartier rău famat

image


Sebastian este elev la Grupul Şcolar Industrial „Alexandru Popp”. Părinţii lui sunt despărţiţi de zece ani. În urma divorţului, a fost încredinţat mamei sale. Băiatul a crescut într-un cartier rău famat al Reşiţei, unde locuiesc majoritatea hoţilor de fier vechi, cei mai mulţi, romi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite