VIDEO Bucureşti: O macara a căzut peste Ministerul Transportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O macara a căzut, în această dimineaţă, pe sediul Ministerului Transporturilor, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitală. Şi o maşină parcată în apropiere a fost afectată, un braţ al macaralei prăbuşindu-se peste ea. (GALERIE FOTO)

ACCIDENT. Accident de muncă pe un şantier din Bucureşti: o persoană a decedat

UPDATE, 10.13:
Un braţ al macaralei s-a prăbuşit după ce contrabalansul acesteia a cedat, în timp ce operatorul de macara se afla lângă aceasta.

Pentru a vedea fotografii din interiorul Ministerului Transporturilor, daţi click aici...

Nu pot să-mi dau seama cum s-a întâmplat. Eram lângă macara în momentul în care s-a prăbuşit“ a declarat operatorul de macara.

Deşi nu s-au înregistrat victime, proprietarul autoturismului distrus de braţul macaralei se afla la doar jumătate de metru maşina.

Pe şantierul pe care se afla macaraua se construieşte o clădire de birouri, iar în acest moment, la locul accidentului se află o  macara de intervenţii, care ridică braţul căzut.

Nu au existat victime
Incidentul s-a petrecut pe un şantier de construcţii, în jurul orei 7.40, iar la faţa locului au fost trimise echipe ale ISU, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. De asemenea, la faţa locului a ajuns şi o maşină cu apă şi spumă. Maşina a fost distrusă în totalitate.

În urma incidentului nu au existat victime, iar traficul din zonă nu a fost afectat, de anchetă ocupându-se Poliţia Transporturi. Angajaţii Ministerului Transportului s-au plâns că macaraua era de mult timp pusă acolo şi se temeau că într-o zi se va prăbuşi.

Incidentul a avut loc după ce contragreutăţile unei macarale s-au rupt şi au căzut lângă clădirea unde îşi are sediul Ministerul Transporturilor, peste o maşină parcată în zonă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


REALITATEA.NET - O macara s-a prăbuşit peste sediul Ministerului Transporturilor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite