VIDEO Tinerii care au furat bancomatul au primit mandate de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Tinerii care au furat bancomatul au primit mandate de arestare preventivă
VIDEO Tinerii care au furat bancomatul au primit mandate de arestare preventivă

Cei patru tineri reţinuţi după ce a fost furat bancomatul din incinta Spitalului Panduri,  au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. În bancomatul furat s-a găsit suma de 360.000 de lei.

Mai citeşte şi:
Patru din cei cinci hoţi de bancomat au fost prinşi
Hoţii au abandonat bancomatul pe câmp
Bucureşti: Un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, cei patru au recunoscut că furau doar pentru a avea şi mai mulţi bani, pentru că deţineau oricum maşini de lux precum BMW XC sau Audi Q 7.

Din primele cercetări a reieşit că tinerii au lucrat profesionist, luându-şi toate măsurile de precauţie pentru a nu fi depistaţi. Ei au mai avut o tentativă de jaf în urmă cu o săptămână la un bancomat dintr-o comună din judeţul Giurgiu.

Liderul reţelei are 19 ani, în timp ce ceilalţi tineri au vârste de până la 25 de ani. Hoţii au fost duşi la Poliţia Capitalei, iar doi dintre ai au recunoscut fapta pe care au săvârşit-o. Alături de aceste patru persoane, alte două vor fi conduse la Poliţie pentru audieri.

Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie, riscând o pedeapsă de la 3 la 5 ani, a mai spus Ciocan, transmite NewsIn.


REALITATEA.NET - Cinci persoane cu cagule au furat un bancomat din Spitalul Panduri. VEZI IMAGINI DE LA JAF

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite