Bucureşti: VIDEO Taximetrist şmecher blochează tramvaiul şi autovehiculele de pe sensul opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist şi încă un şofer din Capitală au ieşit din coloana de maşini care se formase pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, blocând tramvaiul şi toate maşinile de pe sensul opus.

Mai citeşte şi:

VIDEO Două maşini s-au ciocnit pe Şoseaua Orhideelor

Timişoara: EXCLUSIV Şmecher cu Ferrari: "Am condus în România cinci ani fără permis"

Timişoara: Şmecherul cu Ferrari schimbă maşina de 70.000 de euro, fără TVA, cu una de 320.000 de euro

Ambuteiajele create astăzi, în prima zi de grevă la metrou, au fost evitate de unii şoferi şmecheri, care au preferat să creeze probleme celorlaţi participanţi la trafic, doar pentru a mai economisi timp.

Pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, ca şi pe multe alte artere din Capitală s-au format cozi de zeci de maşini. Strada are doar o bandă pe sens linii de tramvai pe mijloc.

În jurul orei 10.00, în timp ce şoferii aveau nervii întinşi la maxim deoarece trebuiau să aştepte minute în şir pentru a mai avansa câţiva metri, un taximetrist şi un alt şofer din Bucureşti au ieşit din coloană, blocând atât tramvaiul cât şi celelalte maşini de pe sensul opus.

Cei doi şoferi şmecheri au reintrat în trafic doar cu bunăvoinţa celorlaţi şoferi de pe ambele sensuri, care au trebuit să piardă mai mult timp în trafic din cauza lor.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/MOV09943.flv width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/MOV09942.flv width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite