VIDEO Un prezentator TV, acuzat că ucide pentru rating

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un prezentator TV, acuzat că ucide pentru rating
VIDEO Un prezentator TV, acuzat că ucide pentru rating

Prezentatorul TV, Wallace Souza, este este acuzat de Poliţia braziliană că a făcut trafic de droguri şi a comandat uciderea adversarilor săi, doar pentru a-şi mări ratingul emisunii sale.

Prezentatorul Wallace Souza, membru al aparatului legislativ al statului, dezminte toate acuzaţiile, susţinând că atacurile vin din partea unor rivali şi că nu există dovezi care să demonstreze declaraţiile lor, conform BBC.

Autorităţile cred că Souza a comandat cel puţin cinci crime pentru a-şi îndepărta rivalii traficanţi de droguri, dar şi pentru a-şi creşte audienţele. Un poliţist local a spus că ordinele de execuţie a unor persoane veneau mereu din partea prezentatorului şi a fiului acestuia, iar echipele de filmare erau trimise la locul crimei chiar înainte ca aceasta să aibă loc.

"În mai multe situaţii, cei doi au fabricat faptele, ştirile", a spus Francisco Cavalcanti, Secretarul de Stat pe probleme de Securitate.

Wallace Souza este acuzat de mai multe ilegalităţi, inclusiv trafic de droguri, deţinere de arme, dar rămâne în libertate pentru că, deocamdată, statutul său politic îi conferă imunitate.



Pe de altă parte, fiul său, Rafael a fost arestat pentru crimă, trafic de droguri şi deţinere ilegală de arme.

Avocaţii prezentatorului Souza susţin că aceste acuzaţii sunt doar o încercare de a-i păta numele şi nu există nicio dovadă care să susţină afirmaţiile poliţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite