VIDEO Stănculescu despre cazinouri: "Vreţi să vă spun ceva? E pe viaţa mea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Stănculescu despre cazinouri: "Vreţi să vă spun ceva? E pe viaţa mea!"
VIDEO Stănculescu despre cazinouri: "Vreţi să vă spun ceva? E pe viaţa mea!"

Curtea Militară de Apel a judecat astăzi recursul în cadrul căruia procurorii contestă întreruperea executării pedepsei pentru fostul general. Instanţa a rămas în pronunţare. După judecarea recursului, Stănculescu a declarat că, la o lună de la internarea sa la terapie intensivă, nu ar fi fost la cazinou, ci la un "simplu magazin de păcănele".

Mai citeşte şi:


"Ăla nu e cazinou, era un simplu magazin de păcănele, ca să îi spun aşa şi asta e, care e plin Bucureştiul de ele", a spus Stănculescu.

Întrebat de jurnalişti dacă a fost internat atunci când a lipsit la termenul din 29 iulie al recursului, deoarece era internat la la secţia de terapie intensivă a Spitalului Militar, Stănculescu a confirmat şi a adăugat: "dacă nu mă duceam în câteva minute dincolo, nu mai aveaţi pe cine să întrebaţi ce fac azi".

Cum se împacă ţigările, cazinourile şi cafeaua cu starea lui de sănătate? Stănculescu a răspuns răspicat: "Vreţi să vă spun ceva? E pe viaţa mea".

În privinţa acţiunii trimise la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, proces despre care a pomenit în timpul procesului, Stănculescu a refuzat să dea alte detalii, cu excepţia faptului că adresat cererea în urmă cu trei luni.

Reamintim că procurorul a cerut instanţei casarea deciziei instanţei inferioare, prin care fostului general i s-a întrerupt, pe motive medicale, executarea pedepsei de 15 ani de închisoare în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, pedeapsă la care a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi rejudecarea cererii de întrupere a executării pedepsei.

Curtea Militară de Apel a judecat, tot astăzi şi recursul fostului general Mihai Chiţac, condamnat în acelaşi dosar cu Stănculescu. Instanţa militară a rămas în pronunţare.


REALITATEA.NET - Stănculescu, despre cazinouri şi fumat: Vreţi să vă spun ceva? E pe viaţa mea!

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite