VIDEO Un alt adolescent ucis de taur, în timpul unei curse din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un alt adolescent ucis de taur, în timpul unei curse din Spania
VIDEO Un alt adolescent ucis de taur, în timpul unei curse din Spania

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi-a pierdut viaţa în cursul unei curse cu tauri organizată într-un sat din nord-estul Spaniei, la trei zile după ce alt adolescent fusese rănit grav în circumstanţe similare, în apropiere de Madrid, au anunţat autorităţile locale citate de AFP.

Alex Malo Arbiol a luat parte la eveniment în satul Cabanillas din Navarra. El a fost răsturnat de un taur, a anunţat primarul satului, Ana Maria Rodriguez, pentru postul de radio Cadena Ser. "Băiatul s-a ridicat şi s-a îndreptat spre o barieră, dar când a ajuns s-a prăbuşit", a adăugat ea.

Adolescentul a murit la spitalul unde a fost transportat. În urma accidentului, satul a întrerupt festivalul său anual în onoarea sfântului care îl patronează.

Guvernul regional din Navarra a afirmat că organizarea cursei a respectat reglementările în vigoare. Regiunea interzice participarea minorilor mai mici de 16 ani la astfel de evenimente.

Un alt adolescent, în vârstă tot de 16 ani, se află în continuare în stare critică, după ce a fost luat în coarne de un taur duminică, la Leganes, localitate situată la sud-vest de Madrid.

În timpul cursei cu tauri, mulţimea aleargă în faţa animalelor eliberate, în direcţia arenei unde este organizată după aceea o coridă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite