VIDEO Soţia premierului japonez, „răpită“ de extratereştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Soţia premierului japonez, „răpită“  de extratereştri
VIDEO Soţia premierului japonez, „răpită“ de extratereştri

Miyuki Hatoyama susţine că a ajuns pe Venus şi l-a cunoscut pe actorul Tom Cruise într-o viaţă anterioară. Pe lângă faptul că va fi condusă de democraţi pentru prima dată în ultimii 50 de ani, Japonia va avea o „primă doamnă” ieşită din comun.

Miyuki Hatoyama, soţia viitorului premier japonez, Yukio Hatoyama, iese din tiparele cu care sunt obişnuiţi japonezii.

Până acum, conform tradiţiei, consoartele premierilor au avut un profil retras, fără a ieşi cu ceva în evidenţă. Ceea ce pentru Miyuki pare ceva imposibil.

În vârstă de 66 de ani, fosta actriţă şi dansatoare este o figură excentrică şi activă, recunoscută pentru declaraţiile sale şocante.

Voiaj pe Venus

În cartea intitulată „Lucrurile foarte bizare pe care le-am trăit“, Miyuki susţine că a fost răpită de extratereştri.  „În timp ce corpul meu dormea, cred că sufletul a intrat într-un OZN în formă triunghiulară şi a călătorit pe Venus.

„Era foarte frumos, un loc foarte verde“, îşi aminteşte ea. Când noua “primă doamnă” i-a povestit soţului său de atunci aventura trăită, el i-a răspuns că probabil doar a visat.

Miyuki este de părere că Yukio ar fi reacţionat foarte diferit. „Actualul meu soţ are un cu totul alt mod de a gândi. Cu siguranţă ar fi spus «Oh, este grozav!»“, scrie ea, citată de cotidianul britanic “The Times”.

Amintiri cu Tom Cruise

O altă declaraţie ce a făcut deliciul presei occidentale se referă la întâlnirea ei cu Tom Cruise. Cei doi s-ar fi cunoscut în altă viaţă, când actorul era japonez.

„Cred că ar înţelege dacă i-aş spune «Nu ne-am mai văzut de mult», declara ea, într-un interviu recent, mărturisind că i-ar plăcea să joace alături de superstarul hollywoodian.

În ciuda comportamentului ei ieşit din tipare, Miyuki se bucură de simpatia japonezilor, pentru că bea, dansează şi este o prezenţă tonică.

După ce a renunţat la actorie, a scris numeroase cărţi de gastronomie, îşi creează singură hainele şi este implicată în fel de fel de acţiuni sociale. Totodată, este interesată de macrobiotică – ştiinţa care studiază longevitatea.

Afinitate cu Michelle Obama

image

Soţii Hatoyama, alături de fiul lor, Kiichiro (33 de ani), şi de câinele familiei  Foto: Epa



Miyuki Hatoyama este nerăbdătoare să o cunoască pe soţia preşedintelui american, Michelle Obama. „Este atât de naturală şi are o sensibilitate apropiată de a mea”.

Analiştii se întreabă ce influenţă va avea Miyuki asupra lui Yukio Hatoyama, care pledează pentru o ieşire a Japoniei de sub tutela SUA.

În schimb, soţia sa are o slăbiciune pentru SUA, unde a trăit timp de 10 ani. De altfel, cei doi s-au cunoscut la San Francisco, în timp ce Miyuki era căsătorită cu primul ei soţ.

image

 În timp ce corpul meu dormea, cred că sufletul a intrat într-un OZN în formă triunghiulară şi a călătorit pe Venus.

image


Miyuki Hatoyama
soţia viitorului premier japonez

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite