VIDEO Botoşani: Șofer accidentat în timp ce i se ridica mașina parcată ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean a încercat să oprească maşina de ridicat autovehicule parcate necorespunzător cu riscul de a se răni

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/politist comunitar pasiv.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/scandal la ridicat masina.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Petru Alexandru Adumitroaie şi-a parcat maşina astăzi la orele 11 pe un loc de parcare rezervat pentru persoanele cu handicap, în parcare din faţa Teatrului Mihai Eminescu. După numai cinci minute, reprezentanţii firmei Hi Speed Recovery au blocat maşina şi au solicitat intervenţia autospecialei pentru a ridica autoturismul.

“ Eu am stat în spatele maşinii şi maşina a dat peste mine. Eu le-am zis că aduc banii în două ore pentru că nu am la mine. Pentru ei nu a contat că eu eram în spatele maşinii. Au dat încet, încet până am căzut şi m-am lovit la cot.” a declarat Petru Alexandru Adumitroaie.

La apariţia mai multor jurnalişti, autospeciala a părăsit locul incidentului iar tânărul a făcut rost de bani şi a plătit deblocarea maşinii. Reprezentantul Poliţiei Comunitare nu a avut nici o reacţie, nici măcar nu a coborât din maşina unde completa procese verbale, să vadă dacă tânărul este rănit sau nu.

Petru Alexandru Adumitorie este hotărât să depună plângere împotriva firmei Hi Speed Recovery pentru vătămare corporală. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite