VIDEO Gorj: Primarul din Slilvileşti pus la pământ de un consilier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Gorj: Primarul din Slilvileşti pus la pământ de un consilier
VIDEO Gorj: Primarul din Slilvileşti pus la pământ de un consilier

Un consilier local din comuna gorjană Slivileşti l-a atact pe primarul din localitate. Din două lovituri primarul a fost dobărât la pământ. Acesta şi-a revenit destul de greu din leşin.

Cei doi s-au luat la ceartă într-o pauză a şedintei de consiliul local. Potrivit Gazetei de Sud, Conflictul dintre primarul Sorin Bucurescu şi consilierul local Lucian Lambu este mai vechi.

Primarul comunei Slivileşti ar fi intervenit pentru a aplana un conflict între doi bărbaţi. Unul dintre ei, Lucian Lambu, consilier local, n-a fot încântat de dovada de "diplomaţie"  a edilului şi ca "răsplată" l-a strâns de gât. Atacul brusc l-a doborât pe Bucurescu. În căderere el s-a lovit la cap şi pentru câteva minute a fost inconştient.

Lambu este un consilier foarte violent. Nu este pentru prima dată când mă loveşte şi îmi adresează înjuri şi calomni. Acum nu a mai ţinut cont de nimeni. Nu a ţinut cont de locuitori comunei care erau în faţa primăriei şi m-a ameninşat din nou. O să-l dau în judecată de această dată. Aştept să fac un tomograf, pentru că m-am lovit la cap atunci când am căzut. Dacă va fi necesară internarea, voi rămâne în spital”, a declarat, când şi-a revenit, primarul Sorin Bucurescu.


REALITATEA.NET - Primarul comunei gorjene Slivileşti a ajuns la spital după ce a fost agresat de un consilier local

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite