VIDEO Astăzi se lansează Dacia Sandero Stepway

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia lansează astăzi în România Sandero Stepway. Autoturismul de teren va fi inaugurat, în jurul orei 13.30, într-un showroom din Capitală.

Versiunea de bază are un preţ de 8.200 de euro cu TVA. Cel mai scump model, echipat cu motorizare diesel, geamuri electrice şi aer condiţionat, va costa aproape 12.000 de euro.

Maşina va fi disponibilă pe majoritatea pieţelor europene din septembrie 2009, iar în unele ţări, de la sfârşitul lunii iunie. Chiar dacă mulţi dintre iubitorii mărcii piteştene visau ca acesta să fie celebrul SUV, Dacia spune că modelul cu tracţiune integrală va fi lansat abia în 2010.

Garda la sol a fost înălţată cu 20 de milimetri faţă de varianta Sandero normală, barele de protecţie faţă şi spate au ornamente cu aspect de crom satinat, iar proiectoarele de ceaţă şi barele longitudinale de pe pavilion au un amestec de negru şi crom satinat.

În funcţie de piaţa unde este comercializată, maşina va fi echipată cu o motorizare pe benzină de 1,6 litri şi 90 de cai-putere şi cu o motorizare diesel de 70 de cai-putere. Dacia Sandero Stepway va fi fabricată la uzina de la Mioveni. Peste 80% din piesele pentru Dacia Sandero Stepway cum ar fi barele de pavilion sau spoilerele faţă şi spate sunt comune versiunii sud-americane.

Sandero Stepway este o maşină destinată în principal traficului urban, care însă se deosebeşte de un model de clasă mică prin garda la sol mai ridicată şi ornamente exterioare specifice maşinilor de teren.

Sandero Stepway este al şaselea model lansat pe platforma Logan şi vine la un an după prezentarea de la Geneva a ultimului model Dacia. Autoturismul românesc este versiunea europeană a lui Renault Sandero Stepway.






Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite