VIDEO Pui de găină aruncaţi de vii în malaxor, într-o crescătorie din SUA - Imagini şocante!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activiştii pentru drepturile animalelor au făcut publice imagini surprinse cu o cameră ascunsă, în care mii de pui masculi de găină sunt aruncaţi de vii într-un malaxor dintr-o fabrică din SUA şi transformaţi în pastă.

Organizaţia "Mercy for Animals" a declarat că a obţinut filmul printr-o investigaţie sub acoperire la crescătoria de pui Hy-Line International din Spencer, Iowa , dar spun ei, astfel de tratament şocant şi extrem de crud are loc peste tot în industria de carne de pui.

Pe de altă parte, cei de la incubator se apără spunând că prioritatea lor este grija păsărilor şi a angajaţilor săi, iar o investigaţie a fost lansată de conducerea crescătoriei imediat după apariţia imaginilor.

Membrii organizaţiei Mercy for Animlas au spus că aproape 150.000 de pui masculi sunt separaţi de femele şi fiindcă sunt inutili întrucât nu pot depune ouă, sunt aruncaţi în malaxor şi tăiaţi de vii în mii de bucăţele.

"Sunt destinaţi să moară încă din prima zi pentru că nu pot depune ouă şi nu cresc destul de mari sau destul de repede pentru a aduce profit prin carne", a spus organizaţia.



Pe aceeaşi temă a tratamentului violent şi nemilos aplicat animalelor care sunt transformate în carne oferită spre comerţul din toată lumea , regizorul Richard Linklater a realizat filmul "Fast Food Nation" în 2006. Pelicula vrea să arate modul în care se obţin faimoşii hamburgeri americani şi cum carnea de vită este contaminată cu diverse substanţe artificiale.Filmul atinge şi alte probleme sociale implicate în cultura fast-food a Americii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite