Bucureşti: Doi muncitori prinşi sub un mal de pământ pe şantier la Romexpo VIDEO - imagini socante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ, pe un şantier din Capitală. Incidentul a avut loc pe şantierul din faţa complexului expoziţional Romexpo.

Unul dintre  muncitori a fost deja dezgropat şi transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti.

Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, a declarat că starea acestuia este bună şi, în urma unei investigaţii preliminare s-a constatat că nu a suferit leziuni grave.

Al doilea muncitor este în continuare prins sub malul de pământ iar pompierii fac în continuare eforturi să îl salveze.

În prezent, angajaţii serviciului de descarcerare lucrează pentru scoaterea celui de-al doilea muncitor, care se află sub pământ de peste jumătate de oră.

La locul accidentului se află un echipaj de descarcerare, două echipe SMURD şi o maşină a medicului de urgenţă.

UPDATE 1

Echipajul SMURD a ajuns la locul incidentului la ora 13.35, la 5 minute de la producerea accidentului.

În urmă cu aproximativ 40 de minute, unul dintre cei doi muncitori prinşi sub maldărul de pământ a fost transportat la Spitalul Elias, iar starea lui este bună, spun medicii.

Cel de-al doilea muncitor este scos de sub dărâmături în acest moment, iar în privinţa stării lui de sănătate medicii nu sunt optimişti.

"Macaraua a săpat fără probleme şi eram în apropiere când am văzut cum se prăbuşeşte pământul. Doar capul unui muncitor se mai vedea", a spus Nica Costel, un trecător.

"Prima cauză a incidentului este neglijenţa în efectuarea lucrărilor", a declarat prefectul Capitalei, Mihai-Cristian Atănăsoaei. "Este prematur să ne pronunţăm asupra cauzelor, dar urmează să le stabilim. Vinovatul riscă suspendarea activităţii", a adăugat prefectul.


REALITATEA.NET - Accident pe un şantier din Piaţa Presei: Un muncitor a murit şi altul a fost rănit. ATENŢIE IMAGINI ŞOCANTE

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite