VIDEO Restaurant din Capitală, ars până la temelii (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO  Restaurant din Capitală, ars până la temelii (FOTOGALERIE)
VIDEO Restaurant din Capitală, ars până la temelii (FOTOGALERIE)

Un incendiu deosebit de puternic a izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 9.30, la restaurantul Casa Ador din zona Piaţa Gorjului, din cartierul bucureştean Militari, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei.

Ora 12.20: Poliţia face cercetări la locul producerii incendiului, pentru stabilirea cauzelor.

Ora 11.40:
Flăcările au fost stinse. La faţa locului au mai rămas patru autospeciale cu apă şi spumă pentru a evita reizbucnirea incendiului.

Ora 10.45:
Incendiul este  stins în proporţie de 75%. Nu sunt victime. Circulaţia pe Strada Dezrobirii este în continuare blocată.

Ora 10.30:
Circa 80 de pompieri se luptă cu stingerea focului.

Ora 10.15
Unei femei de la magazinele din zonă i s-a făcut rău din cauza spaimei şi a beneficiat de ajutorul unui echipaj SMURD.

Ora 10.00
Focul a cuprins şi o pizzerie vecină, precum şi acoperişul unui imobil din apropiere. „A ars ca o căpiţă. Bine că nu a cuprins şi depozitul de materiale de construcţii din spatele restaurantului“, a spus Radu Rusu, un locuitor din zonă.
Încă două autospeciale cu apă şi spumă ale pompierilor s-au deplasat la faţa locului.

Ora 9.45
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, două ambulanţe SMURD, o descarcerare şi zece autospeciale cu apă şi spumă ale ISU. Circulaţia pe Strada Dezrobirii este blocată.

Ora 9.40
Focul se extinde cu repeziciune din cauza terasei din lemn. Mai multe magazine din zonă sunt în pericol de a fi afectate de flăcări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Anca Onofrei, intervenţia pompierilor a fost îngreunată de lipsa unei surse de apă în vecinătatea restaurantului şi de faptul că tavanul primului nivel al clădirii era din vată de sticlă. Astfel, pompierii au fost nevoiţi să decoperteze suprafaţa, ca să poată ajunge cu furtunele la sursa de foc.

Restaurantul a fost renovat în urmă cu un an
Potrivit lui Cătălin Peltea, unul dintre foştii angajaţi ai restaurantului Casa Ador, proprietarul, un anume „Bulgaru“, renovase localul în urmă cu un an. Atunci a adăugat un nou etaj imobilului.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/incendiu.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Ora 10.00:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite