VIDEO Razie de amploare pentru anihilarea falsificatorilor de carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Razie de amploare pentru anihilarea falsificatorilor de carduri
VIDEO Razie de amploare pentru anihilarea falsificatorilor de carduri

Procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, aproape 30 de descinderi în Craiova, Bucureşti, Constanţa şi Cluj, pentru prinderea unor falsificatori de carduri. Cele mai multe percheziţii s-au efectuat la Craiova, 27 din 29, unde se pare că locuiau capii grupării. Achetatorii estimează că falsificatorii au cauzat un prejudiciu de zeci de milioane de euro.

Mai citeşte şi:

UPDATE 12.29 Iustin Covei a fost adus la Parchetul din BucureştiProcurorii au urmărit desfiinţarea a trei grupuri infracţionale care erau coordonate de Mihăilă Jean Marin zis „Jan”, Nicolae Drivan Florin zis „Fulgerică”, Călin Ionel zis „Nixon”, Covei Iustin şi Hălănei Petre, din Craiova.

UPDATE 10.41 20 de persoane, printre care şi Iustin Covei, vor fi aduse la sediul DIICOT din Capitală, pentru audieri. Oamenii legii îl caută acum pe unul din complicii lui Covei, Jan, cumnatul lui Gigioc şi, totodată, vărul lui Mihai Pârvu, zis şi Caiac.

UPDATE 10.05
Ionel Călin, zis Nixon, a fost reţinut de poliţişti. El este cercetat într-un dosar privind fraude economice.

UPDATE 9.40 Aurora Covei, în casă căreia au descins procurorii DIICOT dimineaţă, a declarat corespondentului NewsIn că în casa ei nu există niciun laborator pentru falsificat carduri bancare.

"Noi ne-am obişnuit cu aşa ceva. În prezent se întocmeşte procesul verbal de percheziţie. La noi în casă nu s-a găsit niciun laborator. Iustin nu are nimic pe numele lui, nici maşina nici casa. Se spune că am avea zeci de mii de euro. Eu pot să spun că nu avem decât datorii la bănci. Încă nu ştim ce se întâmplă exact", a declarat Aurora Covei, mama lui Iustin Covei, bănuit că face parte din reţeaua de infractori.

UPDATE 9.10 Doi falsificatori de carduri au fost reţinuţi la Constanţa. Niciunul dintre cei doi tineri nu a montat vreodată dispozitive de clonare a cardurilor pe  litoral, ci doar în alte oraşe ale ţării sau chiar peste hotare.

UPDATE 9.00
Zece maşini de lux au fost confiscate de poliţiştii anticorupţie Craiova.

Într-una din aceste reţele de falsificatori este implicat şi Iustin Covei, fiul unui judecător la Curtea de Apel Craiova. Din primele informaţii se pare că în casa fiului judecătorului Covei din Craiova există chiar un laborator de falsificare al acestor carduri.


REALITATEA.NET - Iustin Covei, fiul unui judecător craiovean, reţinut în urma unor descinderi ale DIICOT

Membrii a trei reţele, identificate de procurori, falsificau şi fabricau dispozitive de citire de carduri şi de informaţii de pe carduri. Falsificatorii clonau carduri care aveau conturi in strainatate, de aceea autorităţile bănuiesc ca aceste retele au ramificaţii la nivel internaţional.

Dispozitivele de citire erau montate pe ATM-uri din ţări din Orientul Îndepărtat, cele mai afectate sunt Iordania şi Tunisia.

Următorul pas era clonarea cardurilor în ţară. Ulterior alţi membrii ai reţeleor scoteau banii.

CITEŞTE DESPRE CEA MAI MARE REŢEA DE FALSIFICATORI DE CARDURI DIN BANAT, CARE A FURAT DIN CONTURILE A ZECI DE ITALIENI ŞI OLANDEZI :





REALITATEA.NET - Zeci de milioane de euro au fost furaţi de pe cardurile românilor, procurorii DIICOT au început o acţiune împotriva falsificatorilor de carduri

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite