VIDEO Bucureşti: Un tramvai a deraiat pe Calea Rahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Bucureşti: Un tramvai a deraiat pe Calea Rahovei
VIDEO Bucureşti: Un tramvai a deraiat pe Calea Rahovei

Un tramvai care circula pe linia 8 a deraiat astăzi, în Capitală, la intersecţia dintre strada Progresul şi Calea Rahovei, îngreunând traficul în zonă. Primul vagon a deraiat în timpul manevrei şi astfel legătura dintre cele două vagoane s-a rupt. Tramvaiul a ieşit de pe şine în dreptul macazului. Nu au existat victime. (GALERIE FOTO)

CITIŢI ŞI:

Autorităţile din Timişoara nu sunt capabile să găsească vinovatul în cazul accidentului de tramvai de ieri


Momentan nu se cunosc motivele pentru care a deraiat tramvaiul. Tramvaiul este pe model vechi şi aparţine liniei 8. Deraierea a avut loc la 7.30. Traficul în zonă este îngreunat, dar poliţiştii de la faţa locului încearcă să fluidizeze traficul. A fost deja înfiinţată o linie de autobuz care să preia călătorii de pe linia care e blocată. Tramvaiele din zonă au fost deviate pe alte rute.

UPDATE 9.00

Tramvaiul care circula pe linia 8 a deraiat în jurul orei 7.30, de pe Calea Rahova, în timp ce făcea stânga către Calea Progresul. Primul vagon a deraiat în timpul manevrei şi astfel legătura dintre cele două vagoane s-a rupt. Tramvaiul a ieşit de pe şine în dreptul macazului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/MVI_0461.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Aproximativ 10 tramvaie de pe liniile 8 şi 32 s-au blocat în spatele tramvaiului şi nu au mai putut să treacă. Trei maşini de intervenţie ale RATB au venit pentru a repune vagonul pe şine. În jurul orei 8.45, tramvaiul a fost repus pe şine, iar vagonul care ieşise de pe şine a fost luat cu un remorcher. Încă nu se ştie motivul pentru care tramvaiul a deraiat, însă martorii spun că tramvaiul a rămas fără frâne.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/MVI_0452.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a spus că pentru a facilita transportul călătorilor în zonă, au fost introduse autobuze între depoul Alexandria şi Piaţa Unirii. „Se va constitui o comisie tehnică pentru a se stabili motivele pentru care tramvaiul a ieşit de pe şine“.

Cei din echipele de intervenţie ale RATB au pus ulei pe şine în dreptul macazului pentru a se reduce astfel frecarea dintre roţi şi şine. Oamenii au fost nevoiţi să aştepte aproape o oră un tramvai şi au devenit nervoşi. Trei poliţişti rutieri au dirijat circulaţia rutieră, dar traficul se desfăşoară în continuare cu dificultate.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/MVI_0453.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/MVI_0460.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite