VIDEO Un muncitor rus îl convinge pe Putin să-i dea ceasul de la mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Un muncitor rus îl convinge pe Putin să-i dea ceasul de la mână
VIDEO Un muncitor rus îl convinge pe Putin să-i dea ceasul de la mână

Vladimir Putin a fost convins de un muncitor de la o uzină metalurgică din Rusia să-şi dea valorosul ceas elveţian, după ce primul ministru rus a recunoscut că timpurile sunt grele pentru oamenii de rând, informează cotidianul britanic The Telegraph.

Citiţi şi:


Muncitorul de la o fabrică a armatei l-a prins pe premier la înghesuială după ce acesta ţinuse un discurs asupra situaţiei economice din Tula.

Vladimir Vladimirovici, poate o să-mi daţi ceva care o să-mi amintească de dvs, i-a sugerat muncitorul Viktor Zagaevski premierului rus.

Vizibil amuzat, Putin a dat de înţeles că nu are nimic de oferit, înainte de a-l întreba în glumă pe muncitor ce ar vrea să primească.

Poate că ceasul dumneavoastră, a replicat imediat muncitorul.

După o scurtă pauză, Putin i-a înmânat ceasul bărbatului. Cei prezenţi au declarat că solicitarea l-a surprins pe Putin, dar nu a putut refuza, având în vedere circumstanţele.

Ceasul, produs de firma elveţiană Blancpain, se ridiciă la o valoare de aproximativ 5500 de lire, sumă pe care un rus de rând o câştigă într-un an.

Pasiunea lui Putin pentru ceasurile elveţiene de marcă se potriveşte perfect cu imaginea pe care şi-o promovează, care are foarte mare trecere la alegătorii ruşi. În mod deja tradiţional, Putin poartă ceasul la mâna dreaptă, un obicei pe care l-au adoptat şi membrii proeminenţi ai Partidului său Rusia Unită, pentru a-şi arăta loialitatea.

Cel mai scump ceas purtat de Putin este un model elveţian aparţinând firmei Patek Philippe, care se vinde cu aproximativ 35.000 de euro. Venitul anual oficial din 2008 al premierului rus a fost de 93.000 de lire.

Chiar luna trecută, Putin a făcut un gest asemănător. El şi-a scos ceasul de la mâină şi i l-a dat unui cioban sărac din Siberia, într-un exerciţiu de propagandă, explică cotidianul britanic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite