VIDEO Prompterul lui Obama se sparge în mijlocul unui discurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Prompterul lui Obama se sparge în mijlocul unui discurs
VIDEO Prompterul lui Obama se sparge în mijlocul unui discurs

Preşedintele american, Barack Obama, a fost criticat că se bazează prea mult pe prompterul său pentru declaraţii de rutină, motiv pentru care numele acestui dispozitiv a devenit "TOTUS".

Citiţi şi
Obama: Actele ilegale în numele luptei antiterorism intră sub incidenţa procurorului general

Barack Obama: Planul anticriză este în grafic

În timp ce preşedintele american, Barack Obama, pronunţa, luni, un discurs televizat asupra planului de relansare economică, promterul lui s-a desprins şi a căzut pe podea spărgându-se în bucăţi, realatează Fox News.

Căderea obiectului l-a surprins pe Obama, care foloseşte prompterul pentru mai toate discursurile sale şi chiar pentru declaraţiile scurte. Ecranul de sticlă pe care era afişat discursul său a căzut pe podeaua din sala de auditoriu din Eisenhauer Executive Office Buildings, o clădire masivă care face parte din complexul Casei Albe.

"O, Doamne, îmi cer scuze!", a exclamat preşedintele.

Cei din audienţă, oficiali din cadrul administraţiei, primari şi experţi în politici urbane, au izbucnit în râs, în timp ce Obama a revenit la textul său pentru a-şi încheia declaraţia.

Obama a fost criticat că se bazează prea mult pe prompterul său.

Vicepreşedintele Joe Biden a avut parte recent de o experienţă similară, în timp ce susţinea un discurs în Colorado Springs, promperul său fiind trântit de o rafală de vânt.
Embedded video from CNN Video

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite