VIDEO Prizoniera din salvare: „Am vrut puţină apă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niculina Dascălu (83 de ani), pacienta abandonată marţi într-o ambulanţă pentru aproximativ două ore în parcarea unui mall din Constanţa, spune că l-a rugat pe şofer să-i aducă o sticlă cu apă.

După spusele bătrânei, salvarea a luat-o de la sanatoriul din Techirghiol în jurul orei 10.00. „Pe drum, fata mea, care are grijă de mine, mi-a zis că se duce până la un doctor, la un cabinet medical particular“, a povestit femeia reporterilor „Adevărul“. Odată cu femeia, din ambulanţă a coborât şi şoferul Andrei Tudor, în parcarea de la City Mall.

„M-a întrebat dacă sunt bine şi a zis că lipseşte puţin.

Mi-a zis că-mi lasă uşa ambulanţei deschisă, dar eu i-am zis că îmi este frică şi că mai bine este să lase deschis doar geamul.

Le-am cerut doar să-mi aducă şi mie o sticlă cu apă când se întorc“, a povestit Niculina Dascălu. Şoferul i-a promis bătrânei că se întoarce „imediat“. S-a întors fără apă, după aproape două ore. Fiica Niculinei Dascălu a fost recuperată de şofer din faţa unei farmacii din Constanţa şi au plecat cu toţii spre Tulcea.

Autorităţile medicale din Tulcea au demarat o anchetă după ce-au aflat despre tratamentul aplicat pacientei lăsate fără supraveghere. Andrei Tudor, şoferul ambulanţei, a fost concediat miercuri. 

VIDEO de Adinel Olariu

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iunie/ambulanta.flv iurl=/editor_files/Image/ANUL 2009/IUNIE/ambulantax.jpg width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite