VIDEO Poliţiştii care îl ţineau pe Preda au fost identificaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Capitalei a confirmat astăzi că a stabilit identitatea poliţiştilor care l-au ţinut pe Eugen Preda în timp ce acesta era bătut, în timpul scandalului de la Mall Plaza, din 21 februarie. Identitatea persoanei care îl loveşte pe Preda nu a fost dezvăluită de Poliţie, însă Ciprian Şoldea, avocatul victimei, a declarat că clientul său susţine că este vorba despre Bogdan Oprea, şeful firmei de pază BGS.

Memebrii echipei SPIR care a intervenit la scandalul din Mall s-au prezentat astăzi la Poliţia Capitaleim pentru lămuriri şi verificări în legătură cu înregistrarea care arată că Eugen Preda a fost ţinut de poliţie şi bătut.

De asemenea, conducerea Poliţiei Capitalei vrea să facă verificări referitoare la rolul pe care l-a avut fiecare poliţist din echipa de intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, parchetul a fost sesizat în acest caz.

IGPR va pune la dispoziţia procurorilor toate elementele nou apărute în scandalul de la Mall Plaza, din februarie, exprimându-şi, totodată, disponibilitatea pentru identificarea tuturor participanţilor, iar ancheta disciplinară dispusă de MAI va fi extinsă, informa, duminică, un comunicat al Poliţiei.


REALITATEA.NET - Şeful clanului Preda, ţinut de poliţişti şi bătut în Plaza Mall. Atenţie, imagini şocante!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite