VIDEO Cea mai recentă lansare a Phenianului, o marcă de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai recentă lansare a Coreii de Nord este o marcă de bere produsă local care le promite consumatorilor că îi va ajuta să fie mai puţin stresaţi, informează Reuters.

Statul comunist a lansat în această săptămână o reclamă la televiziunea naţională pentru berea Taedonggang, o băutură care a fost produsă în secret de la transferul în Coreea de Nord a unei întregi fabrici de bere, cumpărată în Marea Britanie.

Televiziunea de stat nord-coreeană nu difuzează aproape nicio reclamă, deşi programele despre fabricile locale sunt o obişnuinţă, astfel că reclama la bere reprezintă un rar pas spre comercialism.

Pe fundal de muzică veselă şi cu o grafică de slabă calitate, reclama se deschide cu o halbă care se umple cu bere sub sloganul "Mândria Phenianului".

În reclama difuzată joi, berea este consumată de un miner transpirat şi este servită de către tinere atractive în haine tradiţionale coreene unor locuitori îmbrăcaţi bine.

"Reprezintă noua imagine a Phenianului", se spune în clipul publicitar. "Va fi o parte familiară a vieţii noastre", se mai menţionează.

Marca nord-coreeană de bere mai este câteodată disponibilă şi în Coreea de Sud. Ea este vândută în special străinilor din hotelurile din capitala nord-coreeană la un preţ de aproximativ 1,5 dolari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite