VIDEO Oameni de ştiinţă chinezi au filmat un OZN în timpul eclipsei din iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de ştiinţă de la "Observatorul Astronomic Zijinshan" din Nanjing au confirmat că au filmat un OZN timp de 40 de minute în timpul eclipsei solare din 22 iulie. Aceştia au declarat că vor petrece următoarele 12 luni studiind înregistrarea pentru a nu formula o concluzie eronată, scrie cotidianul britanic The Telegraph.

Directorul observatorului, Ji Hai-sheng, a declarat pentru

că cercetătorii nu vor să stârnească speculaţii publice privind natura obiectului captat pe film până nu vor studia bine înregistrarea.

Observatorul Astronomic Zijinshan şi Academia de Ştiinţă Chineză au declarat că în timpul observării eclipsei solare totale din 22 iulie, China a descoperit în apopiere de soare un obiect neidentificat, dar starea fizică a obiectului rămâne să fie studiată, a adăugat  Hai-sheng.

În prezent, sunt mobilizate efective pentru a rezolva această chestiune, pentru a completa analiza informaţională şi pentru a dezvălui rezultatul ştiinţific, iar finalizarea acestor lucruri va dura cel puţin un an, a precizat directorul centrului de observare astronomică.

Incidentul urmează după o serie de obiecte zburătoare neidentificate zărite în China, care au culminat cu un OZN filmat de un grup de studenţi din Deqing. Înregistrarea video, care a fost preluată de televiziunea de stat, pare să afişeze obiectul, care îşi schimbă forma în repetate rânduri, după ce iniţial s-a înfăţişat ca o sferă de un albastru strălucitor.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite