VIDEO Noroc chior: 19 maşini spulberate de un autobuz rusesc, nicio victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Noroc chior: 19 maşini spulberate de un autobuz rusesc, nicio victimă
VIDEO Noroc chior: 19 maşini spulberate de un autobuz rusesc, nicio victimă

O scenă mai puţin obişnuită s-a întâmplat luni-seara, în Rusia, un pieton fiind la un pas să fie strivit de un atutobuz, chiar pe trecerea de pietoni! Bărbatul traversa regulamentar şi ar fi putut fi acroşat de un mijloc de transport în comun care nu a putut să frâneze la timp, informează Krone.at.

Incidentul de luni s-a petrecut în localitatea Perm, situată la 1.400 de kilometri de Moscova. Confom poliţiei ruse, autobuzul avea o viteză de 50 km/h şi nu a oprit la semnalul roşu al semaforului.

Un om de afaceri cu servietă se afla pe trecerea de pietoni, acesta fiind la un pas de a fi strivit de mijlocul de transport în comun, care a ciocnit, violent, o maşină în faţa sa! Pietonul a fugit şi s-a salvat în ultimul moment de la un posibil accident fatal, autobuzul trecând milimetric de omul care se afla pe trecerea de pietoni.

Şoferul autobuzului nu a putut să frâneze şi a intrat, apoi, pe contrasens, 19 autoturisme fiind implicate în acest impact însă nicio persoană nu a fost internată în spital! Conform poliţiei din Perm două persoane au avut nevoie de consultaţii medicale, însă acestea nu au avut nevoie de internare, acestea scăpând cu câteva răni uşoare.

Iată, mai jos, accidentul din Perm:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite