VIDEO Circ TV: deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Circ TV: deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din emisiune
VIDEO Circ TV: deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din emisiune

Deputatul Eugen Nicolicea a fost dat afară, vineri seara, de la emisiunea "Realitatea te priveşte", din cauza unei dispute cu prezentatoarea Andreea Creţulescu, postul fiind nevoit să întrerupă emisiunea cu zece minute înainte de final. Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, ţărănistul Aurelian Pavelescu, peremistul Marius Marinescu şi preşedintele PIN Lavinia Şandru nu vor mai apărea la Realitatea TV.

Citiţi şi:


În timp ce se vorbea despre noua lege a pensiilor, Eugen Nicolicea i-a spus prezentatoarei Andreea Creţulescu că "aţi luat apărarea corupţilor pe blog în momentul în care am făcut un proiect de lege (...) Toată presa m-a laudat cu excepţia dumitale care ţi-ai permis să mă jigneşti că aşa te-a crescut mă-ta....".

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/20090913-093250.flv width=300 height=250 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false



În acel moment prezentatoarea i-a spus lui Nicolicea să plece din emisiune, dar acest a refuzat. Trei bărbaţi din staff-ul tehnic al televiziunii l-au înconjurat apoi pe deputat cerându-i acestuia să plece. Eugen Nicolicea a insistat că nu vrea să plece pentru că nu are de ce şi nu a vrut să dea jos de pe sacou lavalierele.

Până la urmă emisiunea a fost întreruptă cu zece minute mai devreme. Eugen Nicolicea nu va mai fi invitat niciodată la Realitatea TV.

Creţulescu a scris la 14 martie pe blogul personal că "in bancile Parlamentului si-a facut loc un fel de bufon cu pretentii de mare jurist, care printr-o singura virgula sau amendament distruge ceea ce altii încearca sa construiasca în ani. Se numeste Eugen Nicolicea (...) Când nu face legi pentru infractori, dl Nicolicea se joaca cu ziaristii care nu-i aduc omagii. A ramas în sertarele penibilului momentul când dl deputat s-a plimbat printr-o sala de conferinta pentru a strânge semnaturi de la ziaristii care si-ar dori ca el sa „depuna un proiect de lege care sa premieze cu 1.000 de euro jurnalistii care transmit informatii false“.

Europarlamentarul Gigi Becali, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, ţărănistul Aurelian Pavelescu, peremistul Marius Marinescu şi preşedintele PIN, Lavinia Şandru, sunt persoanele care au fost “interzise complet pe post” la Realitatea TV. Motivul: intervenţiile colerice ale acestora la televizor.

image

Vadim Tudor: "Arăţi ca o maimuţă. Hai sictir de vagabond!"

"Du-te, domnule, că arăţi ca o maimuţă. Nu ţi-e ruşine să-mi vorbeşti mie, Corneliu Vadim Tudor, aşa?". Aşa a început scandalul de la ultima dezbatere electorală găzduită de TVR 1 înainte de alegerile din 1 iunie 2008, când liderului PRM i s-a oprit microfonul.

Regula anunţată de moderatorul Liviu Mihaiu era că „suporterii” puteau să intervină din gradene doar un minut. Vadim venise în studio să o susţină pe candidatul PRM Verginia Vedinaş şi incidentul a izbucnit când unul dintre invitaţi, Dragoş Bucurenci, i-a spus lui Vadim că a terminat timpul alocat intervenţiei sale.

Revoltat, liderul PRM i-a spus acestuia, pe ton răstit: "Du-te, domnule, că arăţi ca o maimuţă"!, moment  în care Bucurenci a părăsit emisiunea. Prezentatorul emisiunii, Liviu Mihaiu, a încercat să-l tempereze pe liderul PRM, care însă şi-a continuat discursul chiar şi fără microfon. Moderatorul a cerut ca Vadim Tudor să fie evacuat. "Există cineva în stare în Televiziunea Română să-l evacueze pe acest domn?", a întrebat el. Imediat, liderul PRM a strigat: "Hai sictir, de vagabond!".


image

Gigi Becali a plecat din platou jignit de "puştoaica" Creţulescu

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost invitat la 1 aprilie la Realitatea TV să discute problema pensiilor. Becali a părăsit emisiunea, motivând că a fost jignit de moderatoarea Andreea Creţulescu atunci când a fost întrebat despre un proiect politic al său cu privire la mărirea pensiilor. "Vin la tine în emisiune, mă deranjezi la 10 noaptea şi îmi spui tu mie că habar nu am eu. Să vedem cu cine mai faci tu emisiune. Eu îţi spun că am un proiect de pensii, şi tu îmi spui că habar n-am despre ce e. Cum să-i spună o puştoaică lui Becali că habar n-aveţi. De unde ştii tu că habar n-am? Poate ştiu mai bine ca voi toţi şi ca toţi finanţiştii şi ca toţi miniştrii. M-am supărat şi plec", a spus Gigi Becali.


image

Marius Marinescu: "Aveţi o faţă de bideu, doamnă"

Senatorul Marius Marinescu i-a aruncat în direct un pahar cu apă în faţă deputatei Anca Constantinescu. Scena a avut loc la 26 noiembrie 2008, în plină campanie electorală, la postul Realitatea TV. Incidentul televizat a făcut înconjurul lumii după ce a ajuns la CNN, fiind relatat şi de numeroase bloguri din Ungaria, Germania şi Elveţia. "Dumneavostră aveţi o faţă de bideu de nu se poate, doamnă", i-a spus senatorul deputatei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite