VIDEO "Cowboy-ul dezbrăcat" candidează la primăria New York-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO "Cowboy-ul dezbrăcat" candidează la primăria New York-ului
VIDEO "Cowboy-ul dezbrăcat" candidează la primăria New York-ului

Robert Burck, un american care îşi câştigă existenţa făcând poze cu turistii pe Times Square, poreclit "Cowboy-ul dezbrăcat", intenţionează să candideze pentru funcţia de primar al New York-ului, anunţă Reuters.

Burck, o figură care şi-a petrecut ultima decadă în Times Square, cântând la chitară, în cizme de cowboy, lenjerie intimă şi o pălărie, promite ca va aduce "transparenţa la un alt nivel" daca va fi ales.

Americanul este cunoscut peste ocean, datorită apariţiilor pe care le-a avut în mass media, dar şi datorită reclamelor în care a apărut.

În cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc miercuri cowboy-ul îşi va anunţa candidatura şi un proiect privind stimularea micilor afaceri.

"Nimeni nu ştie mai bine decât mine cum să facă mai mult din puţin, iar aceasta este modul de gândire pe care vreau să îl împărtăşesc cu locuitorii oraşului New York, dacă aceştia mă vor vota", spune Robert Burck.

Principalul contracandidat al "Cowboy-ului dezbrăcat" la primaria New York-ului este chiar actualul primar, Michael Bloomberg, care pare să se îndrepte cu repeziciune spre cel de-al treilea mandat, în lipsa unui contracandidat puternic, scrie Reuters.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite