VIDEO Crima de la Medicină a pornit de la sex şi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Crima de la Medicină a pornit de la sex şi bani
VIDEO Crima de la Medicină a pornit de la sex şi bani

Studenţii Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi oficial de crima din căminul de la Medicină, băiatul de omor, iar fata de complicitate. Tinerii au fost arestaţi pentru că ar fi ucis un rrom de 65 de ani, după ce fata ar fi programat cu acesta o partidă de sex pe bani. După crimă, studenţii l-au tranşat cu intenţia de a-i da foc!

   Citiţi şi:

Oribila crimă pare a fi inspirată din filmele de groază, cu toate „ingredientele“ unui scenariu de un sadism greu de imaginat la doi tineri de 20 de ani. Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi în anul al II-lea la Facultatea de Medicină din Timişoara, nu păreau că ar fi în stare să ucidă cu sânge rece. Erau retraşi şi păreau că vor să-şi trăiască în linişte povestea de iubire.

Fata este din Ineu, judeţul Arad, iar băiatul din Haţeg (Hunedoara). Se îndrăgostiseră la prima vedere şi se pare că Sergiu a fost primul bărbat din viaţa tinerei, care, câteva luni mai târziu, avea să aleagă calea prostituţiei. Acum, tinerii riscă până la 25 de ani de închisoare!

Rromul, racolat de la mica publicitate

Bărbatul de etnie rromă ar fi fost “racolat” de studenţi după un anunţ pe care bătrânul de 65 de ani, amator de partide fierbinţi de sex, îl dăduse la „mica publicitate“. 

„Potrivit declaraţiilor fetei, băiatul a pus-o în legătură cu victima şi i-a propus să întreţină relaţii de sex normal şi oral contra sumei de 500 de euro”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Timiş, procurorul Mihaela Pop.

Partida de sex urma să aibă loc în căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara, în care fata se cazase chiar în ziua crimei, dar, potrivit primelor date adunate de procurori, cei doi nu au mai apucat să întreţină relaţiile sexuale.

Declaraţii contradictorii

image

Carmen Bejan ar fi participat la tranşarea cadavrului



Declaraţiile celor doi studenţi date în faţa anchetatorilor se contrazic. „Inculpata declară că băiatul a intrat peste ei când erau dezbrăcaţi şi s-a năpustit asupra victimei, a lovit-o cu pumnii după care a luat un cuţit şi l-a înjunghiat cu furie de zeci de ori. Cu acelaşi cuţit a ameninţat-o apoi că va avea probleme dacă anunţă poliţia şi nu îl ajută să scape de cadavru”, a mai spus Mihaela Pop.  Fata a recunoscut că a mai avut relaţii sexuale pe bani.

Sergiu Florea a declarat că nu ştia nimic de anunţul din ziar şi are propria variantă a crimei prin care o acuză pe fată de omor. „Inculpatul a declarat că ştia de întâlnirea iubitei cu bătrânul şi că fata a întreţinut relaţii sexuale cu victima, după care bărbatul nu a mai vrut să-i dea cei 500 de euro, ea s-a înfuriat şi a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat, apoi l-a chemat să o ajute să scape de cadavru”, a mai declarat Mihaela Pop.

Primele probe ale procurorilor arată că băiatul l-ar fi lovit primul pe Schrottu.

Fiecare a tăiat câte un picior

Un alt punct în care declaraţiile studenţilor coincid se referă la tranşarea cadavrului. „Amândoi au tranşat cadavrul, fiecare câte un picior“, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Ea s-a predat, el a vrut să îşi taie venele

Poliţiştii i-au căutat sâmbătă toată ziua pe cei doi studenţi. După ce au primit informaţii că băiatul este într-un apartament din Calea Şagului au mers cu mascaţii acolo, iar Sergiu Florea a încercat să îşi taie venele cu o lamă. Medicii spun că nu a reuşit să-şi facă răni grave.

Studentul a fost externat şi adus de mascaţi, rănit şi pansat, îmbrăcat doar în pijama, în faţa procurorilor. Carmen s-a predat ieri-dimineaţă la secţia de poliţie din Complexul Studenţesc. Fata era nemâncată şi foarte slăbită, după ce umblase toată noaptea prin parcurile Timişoarei.

Tatăl lui Sergiu, preot care îşi reneagă fiul

Preotul Ioan Horia Florea, tatăl băiatului suspectat de crimă, spune că abia a putut să oficieze Sfânta Liturghie de ieri la biserica din satul arădean Tisa. Preotul Florea a susţinut că nu îşi explică implicarea lui Sergiu Florea în acest caz.

„Nu îl cunosc prea bine pe băiat. Când el avea trei luni, am divorţat de mama lui. Nu ştiu sigur dacă este fiul meu. Fosta mea soţie m-a înşelat în perioada în care a rămas însărcinată cu Sergiu. Trebuia să facem un test de paternitate, dar nu am avut bani”, a declarat preotul Florea.

Părinţii fetei cresc vaci ca să o întreţină

image

Carmen Bejan provine dintr-o familie de credincioşi adventişti. Conform apropiaţilor, fata era foarte cuminte înainte să ajungă în Timişoara. „Nu am avut niciodată probleme cu ea. A fost foarte cuminte şi ajuta la toate treburile casei.

Nu cred că a fost în stare de aşa ceva”, a spus Pavel Bejan, tatăl fetei, capul unei familii foarte simple care creşte animale pentru a o ţine pe fată la şcoală. Mama fetei este distrusă de durere, ca şi sora mai mică. Carmen Bejan a intrat la Facultatea de Medicină din Timişoara cu media 9,53. Ea a declarat că vrea să devină medic pentru a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă.

Rromul tranşat va avea o înmormântare de rege

image

Trifu Schrottu  a fost ucis în ziua în care împlinea 65 de ani



Trifu Schrottu, bărbatul tranşat de studenţi, era unul dintre cei mai bogaţi rromi din vestul ţării. Rudele au pregătit deja tot pentru înmormântare, despre care spun că va fi una de împărat.

Aseară erau aşteptaţi să sosească în jur de 500 de rude şi prieteni din Germania, Franţa, Italia şi America. Veri, cumnaţi, nepoţi, neamuri şi prieteni din toată lumea s-au adunat la vila lui Schrottu. Şi-a anunţat participarea şi Bulibaşa Dulce din America.

Ţiganii cer pedeapsa cu moartea

Corpul neînsufleţit al lui Trifu Shrottu va fi adus astăzi acasă, iar rudele şi prietenii vor sta la priveghi de la ora 19.00, până dimineaţa. În curtea vilei au fost întinse mese şi scaune îmbrăcate în catifea. Va fi înmormântat ca un om mare. Era un împărat printre ţigani”, au spus rudele lui Trifu. “Vrem să apară şi la noi pedeapsa cu moartea, ca în America. Să fie moarte pentru moarte, dinte pentru dinte”, a spus Dorin Mihai.

Dădea pedepse pe bani

Trifu Schrottu era unul dintre judecătorii staborului ţigănesc. „Nu există pedepse cum aţi văzut în filme. Sunt doar pedepse cu bani. De multe ori se face pace. Staborul ţigănesc judecă orice, în afară de crimă. Acolo poliţia face legea”, a spus Dorin Mihai.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/tigani crima studenti 001.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/tigani crima studenti 002.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/tigani crima studenti 004.flv width=370 height=278 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/studenti crima de la medicina la arest 011.flv width=400 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/studenti crima de la medicina la arest 014.flv width=400 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite