VIDEO O fetiţă a dispărut în Noua Zeelandă şi există temeri că va sfârşi ca Madeleine McCann

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO O fetiţă a dispărut în Noua Zeelandă şi există temeri că va sfârşi ca Madeleine McCann
VIDEO O fetiţă a dispărut în Noua Zeelandă şi există temeri că va sfârşi ca Madeleine McCann

Drama prin care au trecut părinţii micuţei Madeleine McCann, fetiţa care a dispărut în 2007 şi care nu a mai fost găsită în ciuda eforturilor disperate ale poliţiştilor, este trăită acum de un cuplu din Noua Zeelandă, al cărui copil de doi ani a dispărut de acasă încă de luni.

Părinţii micuţei Madeleine McCann şi-au oferit ajutorul unui cuplu a cărui fetiţă de doi ani este posibil să fi fost răpită în Noua Zeelandă, astfel de evenimente având loc foarte rar în această ţară.

Aisling Symes a dispărut luni în timp ce mama ei elibera casa bunicii care decedase de curând, într-un cartier liniştit din Auckland.

În ciuda căutărilor intense făcute de poliţie în zonă, fetiţa n-a fost găsită, astfel că peste 40 de detectivi lucrează acum la caz. Cea mai valabilă ipoteză este cea a răpirii. Tatăl lui Aisling a făcut un apel către oricine care ar putea să-l ajute cu informaţii să se adreseze poliţiei: "Aceste ultime zile au fost un coşmar pentru noi", a spus el într-o apariţie la ştiri.

"Nu putem dormi, simţim că de-abia mai existăm. Încercăm să supravieţium în aceste momente când nu ştim unde poate fi Aisling". "Este aproape de noi sau a fost dusă undeva departe? Se poartă bine cu ea? Oare i-a fost schimbat numele? Astfel de gânduri ne zbuciuma în timp ce încercăm să ne susţinem unul pe altul, ca o familie."

Familia a fost asaltată de mesaje de încurajare înclusiv de la soţii McCann care i-au urat celor doi putere şi curaj pentru aceste "momente dureroase".

Poliţia organizează acum cercetări din uşă-n uşă şi discută cu foştii infractori cunoscuţi din zonă. De asemenea, ei vor să o intervieveze pe o femeie asiatică în vârstă de 30 de ani care-şi plimba câinele în ziua în care Aisling a dispărut, fiind văzută că a vorbit cu fetiţa.

Între timp, toate graniţele au fost anunţate de dispariţia micuţei,  pentru a se asigura că nu este scoasă din ţară.



Cazul lui Madeleine McCann

Fetiţa de 4 ani a dispărut în mai, 2007, din camera de hotel a părinţilor ei, care veniseră în concediu în Portugalia. Deşi cazul a fost mediatizat intens de presă, iar desfăşurarea anchetei a ţinut prima pagină luni în şir, poliţia căutând-o luni de zile, fetiţa nu a mai fost găsită.

Ancheta în cazul lui Madeleine a fost încheiată anul trecut, din lipsă de dovezi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite