Braşov: VIDEO Licenţiat în drept, traficant de droguri: "Sunt un idiot!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: VIDEO Licenţiat în drept, traficant de droguri: "Sunt un idiot!"
Braşov: VIDEO Licenţiat în drept, traficant de droguri: "Sunt un idiot!"

Un tânăr de 24 de ani a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă haşiş în plină stradă. Flagrantul a fost organizat la Braşov, în cartierul Triaj. Citeşte aici şi despre traficantul BULĂ, dealer-ul tânărului prins la Braşov: de unde a adus marfa şi cu câte mii de euro avea de gând să vândă 800 de grame de haşiş. 

Proaspăt licenţiat în drept, trăia din vânzarea de haşiş. R.I.B., de 24 de ani este din Brăila şi a terminat în acest an Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov. După ce şi-a luat examenul de licenţă a închiriat un apartament şi a rămas în oraşul de la Poalele Tâmpei.

Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Braşov au aflat că tânărul trăieşte din afaceri cu droguri şi l-au filat timp de trei luni. „I-am organizat un flagrant şi R.I.B. a vrut să vândă 50 de grame de rezină de canabis, adică haşiş, cu suma de 400 de euro. În maşina lui am mai găsit încă 35 de grame de haşiş“, ne-a declarat cms. şef Gabriel Florescu, şef BCCO Braşov. 

În momentul prinderii sale, proaspătul absolvent nu a putut să declare decât „Sunt un idiot“. El a mai susţinut în faţa anchetatorilor că aceasta a fost prima lui tranzacţie de droguri.

Tânărul este cercetat în libertate pentru trafic de droguri de risc şi consum de droguri, fapte pentru care poate sta după gratii până la 15 ani.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/octombrie/modificat din nou_.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite