VIDEO CNN: Michael Jackson lua 10 pastile Xanax în fiecare seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO <b>CNN</b>: Michael Jackson lua 10 pastile Xanax în fiecare seară
VIDEO <b>CNN</b>: Michael Jackson lua 10 pastile Xanax în fiecare seară

Michael Jackson lua mai mult de 10 pastile Xanax în fiecare seară, le cerea angajaţilor să-i facă rost de medicamente pe numele lor şi mergea personal în cabinete medicale din alte state pentru a le obţine, potrivit unui document confidenţial care datează din 2004.

Citiţi şi:
Regele muzicii pop îşi ia rămas-bun de la fani, prieteni şi familie astăzi
Obama: Michael, unul dintre cei mai mari artişti ai generaţiei sale

Documentul, procurat de la departamentul de poliţie din Santa Barbara, conţine interviuri confidenţiale cu două dintre fostele garde de corp ale lui Jackson şi a fost folosit în procesul privind molestarea de copii intentat artistului în anaul 2005, informează CNN.

Cântăreţul a fost achitat după ce a fost judecat timp de 14 săptămâni însă în urma sa au rămas informaţii despre patilelele de dormit şi modalităţile prin care Michael şi le procura.

Şeful Poliţiei din Los Angeles, William Bratton, detectivii au vorbit cu un număr de medici care l-au tratat pe Michael Jackson de-a lungul timpului.

Xanax este un medicament puternic folosit pentru tratarea stărilor anxioase, de depresie, tensiune, agitaţie, insomnie, iritabilitate şi/sau hiperactivitate vegetativă.

Surse au spus reporterilor CNN că membrii familiei sunt conştienţi de faptul că probele ar putea indica un caz de omucidere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite