VIDEO Incendiu devastator în Sao Paolo. 1.000 de locuinţe distruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Incendiu devastator în Sao Paolo. 1.000 de locuinţe distruse
VIDEO Incendiu devastator în Sao Paolo. 1.000 de locuinţe distruse

Un incendiu devastator produs într-o zonă periferică din oraşul brazilian Sao Paolo s-a soldat cu cel puţin 1000 de locuinţe distruse. Flăcările de aproape 20 de m înălţime s-au întins pe o suprafaţă de 2 km pătraţi şi au ars totul în cale. Click aici pentru galerie foto.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul în aproximativ 3 ore, dar a fost prea târziu pentru cele 1.000 de case distruse. Locuitorii cartierelor situate la periferia metropolei Sao Paolo au fost nevoiţi să lase totul în urmă. Aproape 30 de maşini de pompieri au intervenit de teama ca focul să nu extindă şi mai mult.

Pe aceeaşi temă:


Potrivit autorităţilor braziliene, incendiul a distrus toate locuinţele din zona afectată. Oamenii sunt mulţumiţi însă că au scăpat cu viaţă. Mai multe persoane au fost transportate de urgenţă la spital după ce au fost intoxicate cu fum.

Aceasta este pentru a patra oară când cartierele de la periferia oraşului Sao Paolo sunt complet distruse de incendiile din ultimii ani.  Încă nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite