VIDEO Încă nu se cunoaşte cauza depresurizării cabinei în cazul zborului 2294

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Încă nu se cunoaşte cauza depresurizării cabinei în cazul zborului 2294
VIDEO Încă nu se cunoaşte cauza depresurizării cabinei în cazul zborului 2294

Inspectorii nu au găsit nimic neobişnuit la avionul companiei Southwest Airlines, care a efectuat o aterizare de urgenţă, ieri, în oraşul Charleston, West Virginia, după ce o gaură în fuselaj de dimensiunile unei mingi de fotbal a provocat depresurizarea cabinei.

Citiţi şi:
Un avion cu pasageri aterizează de urgenţă în Charleston

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului în care a fost implicat un avion de tip Boeing 737 care zbura la o altitudine de 10.000 de metri, pe ruta Nashville, Tennessee – Baltimore, Maryland, cu 126 de pasageri şi un echipaj de cinci persoane la bord, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei aeriene, Marilee McInnis.

Scăderea rapidă a presiunii din cabină a provocat activarea măştilor de oxigen, dar ncei 126 de pasageri au scăpat nevătămaţi.

După aterizare, în fuselajul avionului a fost descoperită o gaură de mărimea unei mingi de fotbal.

Conform spuselor lui Marilee McInnis, cauza oincidentului rămâne necunocută, iar Administraţia Federală a Aviaţiei şi de Departamentul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor lucrează la investigarea problemei.

Zborul 2294 a aterizat la Charlston, după ce echipajul a sesizat o că este ceva în neregulă cu presiunea din cabină, care scăzuse brusc.

image

Urmăriţi declaraţiile pasagerilor aici:



Embedded video from CNN Video

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite