VIDEO Haos în Capitală în urma furtunii - Update - Fotogalerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Haos în Capitală în urma furtunii - Update - Fotogalerie
VIDEO Haos în Capitală în urma furtunii - Update - Fotogalerie

După câteva ore de ploaie torenţială bucureştenii s-au trezit inundaţi. Joi seară, apele au luat cu asalt străzile Capitalei, furtuna a doborât doi copaci iar o bucată din tavanul unui mall s-a prăbuşit din cauza ploii. Haosul produs de furtuna de aseară a demonstrat încă o dată cât de nepregătit este oraşul pentru astfel de situaţii.

Capitala a fost lovită de o furtună puternică joi seara, mai multe zone din Bucureşti fiind inundate, iar în unele cartiere vântul a smuls acoperişuri şi a doborât copaci.

Iată filmul evenimentului:


UPDATE 21.23
Şuvoiale care au umplut străzile Capitalei au ajuns şi la metrou, punând în dificultate personalul Metrorex.

Click aici pentru FOTOGALERIE

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/06082009.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false














UPDATE 21.00 
În zona Tineretului s-a circulat foarte greu, în cele din urmă, traficul rutier fiind deviat din cauza apei de pe şosea. Nici în centrul Capitalei, canalizarea nu a făcut faţă, astfel că străzile s-au umplut de apă.

UPDATE 20.20 În prezent, ISU Bucureşti intervine cu 16 motopompe şi aproximativ 15 autospeciale.


REALITATEA.NET - Furtună puternică în Bucureşti: Străzi inundate, copaci căzuţi şi maşini distruse

UPDATE 19.33   Pompierii bucureşteni au primit peste 30 de solicitări de intervenţie în urma ploii de joi seara care a afectat mai multe zone ale Capitalei, cele mai multe probleme înregistrându-se în sectorul 5, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Cătălin Eftene.

Potrivit lui Eftene, cele mai multe solicitări au fost pentru inundaţii, iar patru, pentru a degaja copaci căzuţi în urma ploii, anunţă Newsin.

UPDATE 18.55 O porţiune din tavanul etajului 1 al Mall Plaza s-a prăbuşit din cauza ploii de joi seara din Bucureşti, a declarat inspectorului şef al ISU Bucureşti, Dumitru Tudorică.

Acesta a precizat că nu s-au înregistrat victime. Mai multe echipaje ale ISU au fost trimise la faţa locului, pentru intervenţie.

"Este posibil ca din cauza ploii, anumite ţevi să se fi spart, căzând bucata de tavan", a spus Tudorică.

În momentul de faţă, pompierii intervin în mai multe zone al Capitalei cu 11 motopompe şi 8 autospeciale.

UPDATE 18.45  În zona Văcăreşti, nu se poate circula decât pe linia de tramvai, pe şoseaua inundată mergând doar autobuzele.

UPDATE 18.30   "Un copac a căzut peste două maşini, dar nu s-au înregistrat victime. Am primit solicitări pentru inundaţii la mai multe adrese din Capitală",  a declarat  Cătălin Eftene, purtator de cuvant ISU Bucureşti.

"Nu avem informaţii despre prăbuşirea unei bucăţi de tavan din Plaza România.", a adăugat acesta referindu-se la informaţiile potrivit cărora un astfel de incident s-ar fi petrecut.


REALITATEA.NET - Tornadă într-un cartier bucureştean, în această seară - VIDEO

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite