VIDEO FOTO Macho-ul Rusiei, Vladimir Putin, la bustul gol în Siberia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO FOTO Macho-ul Rusiei, Vladimir Putin, la bustul gol în Siberia
VIDEO FOTO Macho-ul Rusiei, Vladimir Putin, la bustul gol în Siberia

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a pozat miercuri în ipostaze menite să îi întărească imaginea de "macho man". Fost agent KGB şi deţinător al centurii negre la judo, Putin a petrecut o zi în sălbăticie, la Tuva, în sudul Siberiei. Click aici pentru GALERIE FOTO.

Citiţi şi:


Putin a făcut rafting şi a pozat aşezat pe un copac, privind cu autoritate spre piesajul stâncos al acestei regiuni aflată la frontiera cu Mongolia.

Fotografiile au făcut înconjurul lumii şi îl arată pe Putin într-o formă fizică bună, cu torsul gol, într-o pălărie precum cea a lui Indiana Jones, călărind sau înotând într-un râu de munte cu apă rece ca gheaţa.

În unele poze Putin apare pescuind sau rupând cu mâinile crengi pentru focul de tabără, ori stând de vorbă cu ciobanii locali.

Putin a băut un ceai cu ciobanii locali, lângă un foc de tabără şi şi-a dăruit ceasul (un Blancpain Leman Aqua Lung Grande Date) fiului unui cioban, iar celui din urmă i-a făcut cadou un pumnal.

The Independent şi The Times admiră forma fizică bună a actualului premier rus, în vârstă de 56 de ani, apreciind că aceste fotografii sunt destinate să întărească imaginea de "macho man" a lui Putin.

"Este limpede că fotografiile cu Putin vor produce leşinul în masă al femeilor în întreaga Rusie şi vor confirma statutul său de icoană a comunităţii gay mondiale", scrie The Times.

Bloggerii ruşi nu privesc cu ochi buni "publicitatea deşănţată pe banii statului în timp de criză" a primului ministru. "Bunica mea de 89 de ani, stând în faţa televizorului în timpul buletinului de ştiri, a spus gânditoare: «Este exact ca în timpul lui Stalin. Pe atunci, numai despre el se vorbea şi tot în astfel de fraze!»" - scrie alyonka.si.


Putin a făcut de-a lungul timpului diverse lucruri pentru a-şi cultiva imaginea de macho, iar sondajele arată că el are mulţi admiratori, mai ales în rândul populaţiei feminine a Rusiei.

  • a amplasat vinerea trecută un transmiţător prin satelit pe o balenă albă
  • în 2007 a apărut pe coperta revistelor glossy din toată lumea în pantaloni de uniformă militară şi cu bustul gol, în timpul unei partide de pescuit la care a luat şi jurnalişti.
  • a zburat cu un bombardier strategic Tu-160, a condus o combină la o sărbătoare agricolă şi s-a aflat de mai multe ori la bordul unor submarine.
  • de la retragerea de la Kremlin anul trecut, când a devenit premier, a rămas în centrul atenţiei, certând oligarhii în legătură cu criza economică şi ordonând unui supermarket să reducă preţurile.
  • sensibil la problemele mediului, a modificat traseul unui proiect de gazoduct pentru a evita lacul Baikal, care conţine o cincime din apele neîngheţate ale planetei.


Putin a coborât sâmbătă la 1.400 de metri în cel mai adânc lac din lume, Baikal (Siberia), la bordul unui submarin Mir-1, consolidându-şi astfel imaginea sa de macho:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite