VIDEO Eugen Preda, bătut în Plaza Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clip conţinând imagini şocante de la bătaia din Plaza Mall a fost făcut public de către jurnaliştii de la cotidianul "Gardianul". Potrivit înregistrării, şefulul clanului Preda, Eugen Preda, a fost ţinut de doi poliţişti şi bătut în Plaza Mall.

Potrvit ziarului "Gardianul", filmul este înregistrat după sosirea poliţiei şi arată cum Eugen Preda este ţinut de doi luptători SPIR în momentul în care o persoană în civil îl loveste puternic cu piciorul. Preda este încătuşat cu mâinile la spate, iar doi “mascaţi” îl ţin imobilizat, în genunchi. Pe film se aude vocea unui bărbat care, printre înjurături, îi reproşează diverse lucruri lui Preda.

Reamintim că cinci membri ai clanului Preda au fost implicaţi, pe 21 februarie, într-o altercaţie cu agenţii firmei de pază din Plaza Mall, în urma căreia au fost rănite mai multe persoane.

Procurorii s-au autosesizat şi în privinţa angajaţilor firmei de pază, care ar fi stins conflictul într-un mod violent.

La începutul lunii martie, surse judiciare au declarat că o parte din înregistrările de la Mall Plaza au fost şterse de persoane necunoscute. Potrivit aceleiaşi surse, procurorii încercau la acea dată să recupereze înregistrările ceea ce se estima că va dura încă aproximativ trei săptămâni.

Se încearcă identificarea persoanelor din imagini

Şeful Poliţiei Capitalei, Mihai Călinescu, a fost informat cu privire la înregistrarea în care Eugen Preda este ţinut de Poliţie şi bătut, iar luni dimineaţă va fi sesizat procurorul de caz, a declarat, potrivit NewsIn, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Ciocan a afirmat că se va încerca identificarea persoanelor din imagini, iar în cazul în care se va dovedi că cele două persoane care apar îmbrăcate în haine de poliţie şi îl ţin pe Preda chiar sunt lucrători ai Poliţiei, acestea vor fi sancţionate.

Christian Ciocan a susţinut că Poliţia Capitalei nu a avut aceste imagini până acum.

O anchetă a corpului de control al MAI se desfăşoară în acest caz de mai mult timp, a precizat Ciocan.

REALITATEA.NET - Şeful clanului Preda, ţinut de poliţişti şi bătut în Plaza Mall. Atenţie, imagini şocante!

Sursa: Realitatea TV

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite