Iaşi: VIDEO Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: VIDEO Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat (UPDATE)
Iaşi: VIDEO Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat (UPDATE)

Petrişor Apostu a decedat luni dimineaţă din cauza rănilor deosebit de grave suferite în accidentul de vineri de la Scânteia.

Mai citiţi:

Ieşenii donează sânge pentru victimele accidentului de la Scânteia

UPDATE Imagini de la înmormântarea tinerilor zdrobiţi de tren (GALERIE FOTO şi VIDEO)

Barierele însângerate ale judeţului

Radiografia dezastrului de la Scânteia

Ora 12.30:
Vestea că Petrişor Apostu a murit după patru zile de suferinţă a răvăşit familia şoferului din microbuzul implicat în acidentul de la Scânteia. Soţia tânărului de 26 de ani a fost consolată cu greu de către rude.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/Cosmin/tragedie feroviara/durerea sotiei soferului.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/cosmin/DSCF3862_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













Ora 12.20: „Pacientul politraumatizat,în şoc traumatic şi hemoragic, cu multiple leziuni intraabdominale şi fracturi extrem de grave, a fost operat în Clinica de Urgenţe Chirurgicale înca din primele ore. Au fost continuate masurile terapeutice, dar din cauza numărului şi severităţii lezionale, dezechilibrelor importante incompatibile cu supravietuirea, progosticul extrem de rezervat din start s-a confirmat”
, a declarat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sf. Ioan”.

Familia pacientului este în stare de şoc. Soţia, cumanta, mama şi alte rude beneficiază de suport din partea celor de la CIRTITA.

În ceea ce îl priveşte pe Ilie Meşteru (34 ani), operat în prima noapte în Clinica de Traumatologie pentru fractura deschisă de gamba dreaptă, a beneficiat de evaluare  din partea chirurgilor reconstructivi şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru continuarea terapiei.


Ora 11.20:
Cu numai două ore înainte, mama lui Petrişor a mulţumit celor peste 50 de ieşeni care au venit la Centrul de Transfuzii pentru a dona sângele de care tânărul avea nevoie ca să fie ţinut în viaţă.

Ora 11.00:
Tânărul de 26 de ani, din comuna Şcheia, judeţul Iaşi, a murit în această dimineaţă la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan” din Iaşi. Starea lui Petrişor era una deosebit de gravă, pronosticul medicilor fiind foarte rezervat.

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite