VIDEO Diagnostic indecent: "Su.. ...a!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Diagnostic indecent: "Su.. ...a!"
VIDEO Diagnostic indecent: "Su.. ...a!"

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, medic cardiolog la spitalul din Slatina a fost extraordinar de ofensat pentru că o colegă a îndrăznit să-l deranjeje cu un pacient, culmea, în timplul gărzii lui de noapte. Prin intermediul fişei de observaţie, omul a transmis două mesaje prin care şi-a făcut cunoscută frustrarea: "nesimţire" şi "Su... ...a!"

Potrivit Antena3, pacientul de 56 de ani, a fost adus la camera de gardă a spitalului din Slatina în data de 14 iulie. Diagnosticul pe care l-a primit a fost acela de hemoragie nazală şi insuficienţă aortică. Consultat şi de medicul de la ORL, bărbatul a fost trimis la cardiologie.

De gardă, în acea noapte era Florin Paraschiva, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt. În urma investigaţiei s-a constatat că inima pacientului era sănătoasă.

Paraschiva, a recunoscut că a scris cuvântul "nesimţire" pe fişa de consultaţii, dar a explicat că acesta era un mesaj către doctorul ORL care i-a trimis pentru analize un pacient care nu avea probleme cardiace.

După cum afirmă, el a fost deranjat deoarece în noaptea precedentă fusese nevoit să vegheze permanent la căpătâiul unui bolnav aflat în stare foarte gravă.

În privinţa celui de-al doilea mesaj, cel cu punctele de suspensie, Florin Paraschiva a negat că ar fi autorul.

Conducerea spitalului a demarat deja o anchetă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite