VIDEO Actorul Nicu Constantin a încetat din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Actorul Nicu Constantin a încetat din viaţă
VIDEO Actorul Nicu Constantin a încetat din viaţă

Actorul Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe, informează Mediafax.

Comandantul Spitalului Militar, generalul Ioan Sârbu, a declarat că actorul Nicu Constantin a decedat la ora 16.45, după ce la ora 14.00 a avut un stop cardiorespirator, medicii reuşind atunci să îl readucă la viaţă. Două ore mai târziu actorul a încetat din viaţă, după ce a suferit un al doilea stop cardiorespirator.

Citiţi şi:



Soţia actorului a fost permanent în spital alături de acesta, pe toată durata spitalizării.

Actorul împlinise 70 de ani în 31 iulie, el fiind internat în Spitalul Militar din 11 mai.

Nicu Constantin s-a nascut in 31 iulie 1939, la Eforie Sud, in judetul Constanta. A fost vedeta a Teatrului Satiric "Constantin Tanase" din Bucuresti intre 1960 si 2000, unde a sustinut peste 9.000 de reprezentatii. Nicu Constantin a jucat, de-a lungul carierei, si in aproximativ 28 de filme, printre care "impuscaturi pe portativ" (1966), "Vin ciclistii" (1968), "Alo, aterizeaza strabunica" (1981) si "Ministerul comediei" (1999).

"A murit un mare actor. Un talent de exceptie. Am aflat si eu acum jumatate de ora si sunt extrem de marcat. Starea lui era foarte gravă", a declarat Alexandru Arşinel la aflarea veştii.

"Vestea m-a şocat, m-a răvăşit. Regret nespus despărţirea de un prieten, de un bun coleg. Doresc ca Nicu să găpsească acel loc în care să fie la fel de fericit ca pe pământ", a spus actriţa Ileana Stana Ionescu.

"Dumnezeu să-l odihnească. Fără doar si poate, moartea marelui actor este o pierdere. A fost atat de devotat meseriei sale. Putem să spunem ca acum va avea parte de odihna binemeritată" a declarat Mircea Albulescu, contactat de Realitatea TV.

"Era internat la Spitalul Militar, am vorbit cu directorul spitalului. Îmi dădea speranţe. Şi nu numai mie, în primul rând lui. Nicu a lăsat un gol imens. Nu imi găsesc vorbele", a declarat actorul Ion Dichiseanu.

"Un talent cu totul deosebit pentru scena teatrului de revistă. Vă rog să credeţi că îmi este greu să discut. De atatea ori anul acesta a trebuit să vorbim, despre cei care au plecat dintre nopi. Amintirile despre colegii cu care joci sunt foarte multe. Nu e momentul sa le spunem. Vreau sa spun atat, că ne-am înteles foarte bine si ne-am respectat. Un talent cu totul deosebit. Dumnezeu sa-l ierte", a spus Tamara Buciuceanu, contactată de Realitatea TV.

"Bună seara. Mi-aţi dat o veste teribilă. O lovitura grea. Nu m-am asteptat. Mă doare. Mă afectează pentru ca pe maestrul Nicu Constantin l-am cunoscut drept un om foarte serios. L-am cunoscut ca pe un om extrem de serios in legatura cu proofesiunea domniei sale. Am apreciat mereu felul in care isi concepea numerele, isi gandea aparitiile şi a fost pentru mine  un model de profesionalism", si-a exprimat regretul actrita Maia Morgenstern.




Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite